Мій дід єврей, хоч й не рідний але іншого діда в мене не було, колись сказав мені фразу, коли Я спитав «Діду, а правда що усі євреї розумні?»

Дід мені відповів: «Не думай що усі євреї розумні, у нас онучку через одного дурак.»


Я бізнесмен, й мі дід був бізнесменом.

Я у нього не вчився. Я сам створив свою справу. Я напів напівкровка, напів європеєць, напів азіат з німецькою ментальністю, тому що Я там виріс.


Так перейдемо до наших євреїв.

Усі хто євреї по за Ізраїлем — це не євреї. Вони виросли в іншій країні, вони мають ментальність цієї країни, вони мають освіту цієї країни. Вони є німцями/українцями/американцями/французами/англійцями/шотландцями/ірландцями/шведами/норвежцями/данами/нідерландцями.

Й цього не змінити. Ейнштейн — німець, тому що якщо б він залишився євреєм, торгував би алкаголем й лайном усяким, як зараз араби у Єуропі торгують наркотою. (Так, тоді алкоголь був таким ж, як наркотики зараз.)

Але він відмовився від усього єврейського у собі, він став німцем. Він мав європейську освіту. Він є плоть-від-плоті, кров-від-крові німецька нація.

Також кожен з ваших євреїв, вони не євреї. Євреї живуть в Ізраїлі.

Й трошки про ЗЕлбойоба — він такий, не тому що єврей, він навіть не бізнесмен, кажу вам як бізнесмен, він не вміє управляти справою. Він навіть ІНТЕР вигнав у борги, теж саме майже зробив з г+г. Але він — українець. Він плоть-від-плоті, кров-від-крові українська нація, совкового розливу правда, котра дрочить на россію, смокче хуя москальского, бо вивчити якусь іншу мову, окрім рассєянскага не може.) «Россійськомовна щелепа» що тут ще скажеш.)


Завершу Я це словами британця у відповідь на питання «чому у вас ніколи не було антисемітизму?»:

«Тому що ми не вважаємо себе тупішими за євреїв.».