Навіть срані ляхи помітили, а ви — ні.)

Що вас чекає — знаєте?)

Що буде з вашою країною?)

З вашим життям?)

Ідіоти.


Перед парламентськими виборами Зеленський хоче мати владу абсолютну, пише польське видання

Під час своїх перших публічних заходів в якості президента України Володимир Зеленський критично і емоційно висловлювався щодо підлеглих. Майже як білоруський президент Олександр Лукашенко. Про таке пише polskieradio.pl з посиланням на польське видання Rzeczpospolita.

«Зеленський втілюється в Лукашенку», – йдеться в публікації.

«Кілька днів тому президент України відвідав Ужгород, де зустрівся з керівництвом закарпатської митниці. Зеленський слухав доповіді, в яких митники скаржилися на низьку зарплату, аж раптом запитав одного доповідача, який в нього телефон. Коли почув відповідь – iPhone, поцікавився, звідки у людей, котрі мало заробляють, є гроші на iPhone», – йдеться у статті.

Газета описує ще кілька робочих візитів Володимира Зеленського, де він намагався «по-господарськи» вирішити проблеми на місцях".

Як сказав виданню український політолог Віталій Портников, ця ситуація схожа на стиль Лукашенка.

"Лукашенка повністю контролює ситуацію в країні, він не тільки виганяє людей, він теж їх позбавляє посад", – нагадує журналіст.

Газета пише, що понад 90% опублікованих на сайті презитента рішень стосується кадрових змін. Зокрема Зеленський звільнив усіх голів обласних адміністрацій.

Крім двох – зокрема, голови Харківської облдержадміністрації Юлії Світличної, тісно пов'язаної з міністром внутрішніх справ України.

"Під час виборчої кампанії Арсен Аваков відкрито підтримував Володимира Зеленського. Крім цього, Зеленський ввів своїх людей до РНБО та СБУ, змінив керівництво генштабу українського військ", – пише автор статті Руслан Шошин.

Словом, "перед парламентськими виборами президент України хоче мати абсолютну владу", – пише видання Rzeczpospolita.

Як повідомляв 5.UA, 10 липня 2019 року президент України Володимир Зеленський змусив секретаря Бориспільської міськради Ярослава Годунка покинути офіційну зустріч у Борисполі. Аргументував це його вигуками під час розмови та інформацією про судимість Годунка у минулому. Чиновника вивели із зали, а Зеленський перепросив присутніх за емоції: "Не люблю бандитів просто". Згодом Годунок заявляв, що будесудитися з президентом за образу честі й гідності, позаяк чільник держави назвав чиновника "розбійником". Однак уночі передумав, про що повідомив у відеозверненні в мережі. Мовляв, це було непорозуміння і Володимиру Зеленському подали неправдиву інформацію.

Скажіть правду, вам ж цього не вистачало?)

Тієї руки, навіть не проукраїнської, котра вас знищить, як худобу.)

Вам не вистачало вашого нерозуміння вашої країни, так ви ще вибрали дебіла у владу?)

Пробачте, ЗЕбіла.)

Будемо політкоректні.)

(Ми не підтримуємо расизм, гомофобію та інші фобії.)

Скоро вам усім настане великий... Це.

5d6fb55e6f00b.jpg