Усіх, кого випестовала Українська Земля, Українська Держава — це Українці.

Буквально.

Булгаков, Маливіч, Чехов, Гоголь (справжнє прізвище: Нечай), Чайковський.

Россійська Імперія — не імперія россіян, їх ще не створили. Тоді окрім українців, етнічним народом серед слов'ян відчували лише Чехи. Відбирайте своє.

Це Імперія Гольдштейн-Готторпів.

Українці офіційно стали підданими готторпів лише з другого розділу Республіки, чий король мав корону Русі.

До цього немала прав Династія на Україну. Тому й не чіпала Магдебурзьке право. Воно діяло тільки на території України.

Зі знищенням династії — ніхто не має права на землю України як держава, окрім українців й України як їх представника.

Але, якщо хтось якось бажає, то Британська королева ближній родич.

Усі вихідці з України — українці. Так наприклад 50% Сибіру українці. Й 80% Далекого Сходу РФ теж. Але коммуністи (це ті, яки нібито знищували руссню більш за все, ага) приїхали туди, розстріляли усіх хто активно боронився. Знищили їх сім'ї. Заборонили їм спілкуватись своєю мовою. Там й досі українська у селах. А як відомо, города це города — а села це море етнічного руху, тих володарів хто там живе.

Також окрім українців, ці виродки виселили корейців до Казахстану. Але як й українці, вони там вижили, й тепер ви маєте «корейська морква» котру в Кореї не знає ніхто. А український борщ їли усі. Дякуватиме казахам, люди вижили. Бо вистояли так, щоб загинули усі. В першу чергу — діти.

Українець це й політичне й етнічне поняття. Й політична нація українців повинна включати в себе не усіх охочих, а гарних спеціалістів, та розумних людей. Й так склалося що Східні азіати дуже розумні. А араби та нігери ні. Але, нам потрібні таланти котрі могут народжуватись й серед семітів, й серед нігерів. Тому до них треба бути прискіпливішим.

Бо культура України ближче до Азіатської, ніж до папуасської. Це розуміли ще Древні Римляни, котрі налагоджували з ними контакт в обхід семітів та персів.

Бо Європейська та Азіатська культури — рівні між собою. В обох є чому повчитися. Тому треба вчитись.

С двері відкривати для японців, корейців, тайванців, сингапурців. З дебільшого жінок. Для покращення генетики. Але можна й чоловіків для того ж самого. Полукровка завжди дуже гарні виходять. Думаю що ви пробачите мене за мою деяку євгенічність, в якої мене можуть звинуватити.

Просто українці вчаться поглинаючи (грубо кажучи переїбати) народи. Це стара традиція українців ще з Русі — змішуватись з усіма й цей мікс завжди викарбовував українську культуру такою дикою й гарною, сильною, живучию, та естетичною, витонченою та мужньою.

Але це лише погляд з сторони на культуру України.

Бо усе чого ви торкаєтесь, створюєте українською — є частина української Культури.

Й увесь світ чикає вашого Rise of Empire у якості сильної країни. Ніхто вам з цим не буде допомогати. А дехто навіть буде заважати (сусідство у України таке, два дебіла з обох боків).

Тому. Будьте їми. Українцями. Й підіймайте статус цього слова на більш високу ланку.

Не зраджуйте свою країну. Не зраджуйте себе. Бо в вас є тільки Україна.