Судні Будні — цікаві історії про судове закулісся.

О першій ночі в одному з численних маленьких містечок неподалік Києва, два авто, як зараз кажуть, «на бляхах», з юнаками всередині, під'їхали до цілодобової ятки з кавою. Цю ятку в народі ще називають «кофєйнік». Зазвичай біля неї юрбляться молоді люди, навіть вночі, але цього разу було якось незвично порожньо. Настрій у ватаги був чудовий. Хлопці їхали з футбольнго матчу, де київське Динамо, ледь не вперше за останні роки, перемогло серйозного суперника. Виходячи з машини, вболівальники бурхливо обговорювали найбільш пам'ятні моменти матчу. Раптом з темряви пролунали агресивні вигуки:

– Ви чьо арьотє, дєбіли? Люді уже спят! Нармальна разгаварівать ні можем?

З тіні вийшли чотири здоровані і направилися до кавоманів. Один з хлопців, якого друзі називали Крісті, кинув цигарку в смітник і процідив крізь зуби:
– А ви хто такі, щоб вказувати, як нам розмовляти?
– Ми тє, кто научат тібя культурє, – відповів незнайомець, а потім різко схопив Крісті за шию і нахилив до себе.

Товариш Крісті, Олексій, який стояв найближче до нього, спробував прибрати руку незнайомця. Але одразу отримав неочікуваний потужний удар в щелепу. Олексій впав додолу, як мішок з дустом, а Крісті спробував вирватися. Аж тут декілька сильних ударів позбавили його такої можливості.

Після цього невідомі зникли так само непомітно, як і з'явилися.

Вранці в лікарні з'ясувалося, що в Олексія подвійний перелом щелепи та струс головного мозку. Лікарі повідомили поліції як цього вимагає закон. Поліцейські, як і завжди в подібних випадках, неохоче взялися за цю справу. Втім, витребували відеозапис з камери, розташованої над «кофєйніком» та допитали друзів Олексія. Як з'ясувалося, нападники досить відомі в цій місцевості особи, які тренуються в спортивному клубі «Скорпіон».

Продовження історії можна прочитати на сайті СУДНІ БУДНІ