За останні три дні, щось його забагато,вам не здається?

Немає такого приводу, до якого не з'явився би коментар Пристайка.

Спочатку воно підняло на вуха усе поважне панство з тією формулою Шикльгрубера, при чому на протязі 10 ти хвилин примудрився видати на гора (може воно шахтар?)дві взаємовиключні версії — тут писали, там не писали, а там пляма жирна, бо рибу завертали. Потім почав пхатися з ідеєю про те, що треба відмінити блокаду лугандону, бо вони ж такі самі як ми, про мадярських учнів, що вони не все будуть мадярською вивчати, навіть, щось про землю буркнув, завтра мабуть буде вода у Крим, та газ будемо у кацапів напряму брати... та то таке, наговорив на мотузку, навіть без мила, але ж всі розуміють, що воно звичайна чергова дупа.

Із зеленою мерзотою, найгіршим є не те, що вони зрада, або зрадазрада, а те, що в них немає нічого. Зовсім. Президент, що відбув вже майже десяту частину свого строку, зараз почав займатися формулою Зеленського!!!! Тобто воно не йшло на вибори з програмою і з чітким баченням вирішення проблем, воно перлося у президенти без штанів, але з роялем.

Про Раду навіть говорити смішно, то є цирк на дроті. Вони самі себе повбивають — не помітять.

Гончарук стає прем'єром не маючи ніякої програми, тобто зовсім ніякої. І що ще гірше — не маючи навіть навичок, щоб цю програму написати. В уряді тільки двоє, але папиреднікі, але без них і того що є, не було б.

Самий розумний — Богдан. Хамло і бидло, яке пустили до корита, насолоджується щастям по повній. Бо щастя, воно ж швидкоплинне, а поросячі очі вказують на феноменальну хитродупість. Він мабуть один знає, що отому усьому шаламаттю не довго бути...

І от поважне панство, скажіть, що з цим усім робити?

Нє, вішати,то не вихід, у Карпатах вже самі полонини лишились, гіляк на всіх не вистачить.

То що з ними робити люди?


І