Нам 5 років розповідали про те, що обмін любить «тишу». Можливо це вірно, можливо дійсно треба все робити тихо, щоб не нашкодити тим, кого міняють в тому випадку, коли це стосується військовополонених, або шпигунів — диверсантів .

Але! про абсолютно політичні обміни, як то з моряками, Сєнцовим, Кольченко, Грибом і ще десятками бранців, про такі домовленості на обмін треба сповіщати товариство.

Так, пан Президент Зеленський???

Ми, звісно, розуміємо, що хлопці моряки вам особисто може і потрібні, ну як потрібні, ну треба ж трохи Слугу підтримати, чи ні??

Пан Президент Зеленський, а не було би більш правильно з вашого боку розповісти Народу Україні, яку ціну ви за то сплатили? Що ви пообіціли віддати Хуйлу? Не треба за Вишинського розповідати, він ніщо і з боку бантик, що ви ДІЙСНО ПООБІЦЯЛИ???

Вєнєдіктов же не просто так до вас приїздив)))

Розкажіть шановному товариству, про що ви домовились, ми ж разом з вами всі тут президенти, ми маємо знати за що ви країну продаєте?


P.S. у суді над Вишинським щось пійшло не так, мабуть Медведчук втрутився і судді вирішили, що він зараз страшніший за президента)))