Щось вже переївся усім цим лайном останніх днів. Нудить.

От хто мені пояснить таку закономірність, якщо людина взмозі зв'язати два + два, то вона не за СН. За СН, або упороті прибічники, які крім волання про нові обличчя, новий курс і різні варіації перестати стріляти, що, як, яким чином та за який кошт, вони не знають, не розуміють і не хочуть знати, аби вперед, заплющивши очі.

Інша категорія заЗе — це люті ненавидники Порошенка. Цим не важливо, що наробить Зе, не важливо, що буде з країною, важливо тільки, що Зе завалив «баригу», а тепер може йти. Ці, ще гірші за просто упоротих, бо ті хочаб частіше виглядають щасливими ідіотами.

Решта — просто біомаса, з поглядами відчипіться.

Супротивники отого всього — тотально розгублені і не розуміють що відбувається. Вони звикли мати справу з ворогом, але ж ото болото — не вороги, воти такі ж самі українці! Так от дорогенькі мої, вороги, так так, ваші співмешканці — вороги України, вороги українства, вороги здорового глузду, нажаль.

Завдяки оцьому самому бидлу Україна кожен раз у своїй історії програвала себе. І тепер, у 21 сторіччі ми знов втрачаємо Україну.

Чесно кажучі я самий не знаю що з цим робити крім кричати: Люди ви що подуріли???

Не подуріли, були такими завжди.

Бидло, як національна ідея.

Бидло, як самовідчуття...