Те, що запоребрик повертають до ПАРЄ, то не найгірше, що може трапитись. Якщо вища посада в державі не має ніякого інтересу до цієї справи, то чому євробюрократи мають? Якщо зебалаболи хочуть зустрічатися з ху@лом, та ще й брешуть людям, що це майже відбудеться у Японії, куди поважного Пана Президента Зеленского ніхто не кликав, то ті люди, що його обрали, мають те, що заслуговують.

Але меньше з тим. Україна вже програла себе. Ми всі ще цього не усвідомили, ми ще копирсаємось у власних сподіваннях на щось, але ми всі програли Україну. Нє, не московитам, з ними, з гріхом навпіл ще якось впораємось. Програли повній некомпетентности і недолугості. Власній.

Через місяць остаточно вб'ємо Раду, дуже погану, крадій на брехуні, але вона ще була. Тепер не буде, тепер буде Дума. Утворення без слова і думки, але тільки палець, чи картка, чи око, чи ще щось чим можливо голосувати. Абсолютний «одобрямс», та «дякую».

Казати, що ви самі це зробили, немає сенсу. Скажу тільки, що дай нам боже залишитися хочаб на третині тої землі, що була Україною.