Єдине реальне досягнення Зеленського на посаді — це доведення брехні і маніпуляцій до досконалості. До рівня майже абсолютної безсоромності.

Цей тренд підхоплюють. Сьогодні приміром темою для обговорення стало опитування групи «Рейтинг». Ну, того, де опзж на всіх парах вже доганяє «слуг».

Для особливо прискіпливих читачів — питання не в тому, що ЄС і Порошенка штучно понизили, включивши в опитувальний лист кандидатів, про президентські амбіції яких наразі нічого не відомо. Питання в тому, що так поступили б з будь-якими проукраїнськими політичними силами.

В опитуванні «Рейтингу» є і Кличко, і Притула, і Гройсман, і Смешко. Немає натомість Шарія чи Разумкова.

Тобто, очевидний маніпулятивний прийом, стандартний для замовної соціології — досягати потрібного ефекту за рахунок питань. Розпорошення голосів проукраїнських виборців опускає першого з прийнятних для них кандидатів. Відсутність інших проросійських фігур піднімає Бойка. Але по всіх інформаційних трубах понеслися новини про так зване «дослідження».

Яким би не було прізвище проукраїнського політика, здатного скласти конкуренцію кремлівським та олігархічним слугам, його б так само скупали б у лайні, сформували б антирейтинг, а потім через «опитування» доводили б успіх проросійських проектів.

Але навіть за цими «даними» не важко підрахувати, що сумарно єдиний проукраїнський кандидат має усі шанси на перемогу.

https://t.me/bulavkay