Коли рефлексуєш на процес переговорів у ТКГ — ступаєш на тонкий лід.

Бо всі хочуть миру, припинення бойових дій та закінчення російської агресії. Але питання у тому, що чим більше нинішня українська влада, персонально Зеленський намагаються йти на поступки Кремлю, тим більше вони загоняють себе і Україну у пастку. А це може обернутися ще більшими втратами.

За результатами чергового раунду цих переговорів у середу, представник РФ Гризлов фактично обнулив усі домовленості щодо припинення вогню.

Кремль продовжує наполягати на інспекції у Шумах при тому, що обстріли і накопичення техніки самими бойовиками тривають.

А Зеленський вкотре виглядає як якійсь наївний і некомпетентний профан, чиї слова про очікування на зустріч лідерів нормандської четвірки — пусте базікання.

Росія на пуступки реагує і реагуватиме в один спосіб — підвищуючи ставки. І якщо хтось готовий стати перед нею на коліна, то вона придавить цього бовдура чоботом до землі.

На жаль, Зеленський опинився між російською кувалдою і розпеченою сковорідкою протестів в Україні. Але він сам дозволив вмостити себе у цю позу.

Хоч у випадку виконання російських вимог, хоч у випадку масових акцій і глибокої внутрішньої кризи — виграє Кремль.

Про який «мир» тоді говорить чинний президент України?

mission failed

https://t.me/bulavkay