Під час своєї прес-конференції Зеленський проколовся, і йому слід пам'ятати, що сапер помиляється один раз.

З вуст президента пролунала фраза про те, що він очікує на появу наступних зливів записів розмов п'ятого президента Порошенка на кшталт оприлюднених «плівок Деркача». Тобто, він показав, що знає про наявність таких записів.

Далі вже починаються інтерпретації, але всі вони неприємні для Зеленського. Бо як перша особа держави він або володіє повною інформацією щодо графіку та каналів оприлюднення цих зливів, або їх благословив, або є повноцінним співучасником.

В будь-якому випадку після цієї обмовки всі слова Зеленського про правоохоронців, які начебто повинні цим займатись як якісь незалежні органи втрачають сенс. Але його і не було, бо нам відомо зі слів самих «слуг», що Рябошапку звільнили через відсутність «результату» по Порошенку. То тепер місце Портнова, який засипав ДБР поданнями, зайняв сам президент? Чи як це розуміти?

Особливої «пікантності» ситуації надає той факт, що цей нікчемний за своєю суттю злив, в якому фігурує і Байден, поширювався проросійськими силами. Кремлю ж вкрай вигідна перемога Трампа на найближчих виборах в США. Порох і поготів для путінських планів щодо України як кістка в горлі. То чи можна це розуміти як початок протистояння вже тандемів Путін-Трамп проти Байден-Порошенко? Цікаво.

Ну а хто в цій історії Зеленський?

Зливний бачок?

І як він виглядатиме, коли буде доведено, що записи змонтовані? На відміну від його зізнання, зробленого у прямому ефірі.

https://t.me/bulavkay