Сука, як же мене затрахав цей гівнофорс про «3 сєнтября».

Мало того, що це — нікчемний музичний покруч ватніка Шуфутінского (блатняк — не культура, а її вбогий безціннісний симулякр, оспівуючий організовану злочинність), це ще й відволікаючий маневр роспропагандонів, запущений в лояльні Кремлю (або керовані Кремлем) стотисячні-мільйонні пабліки вк 7 років тому з метою приховати спогади про кривавий штурм ФСБістами школи в Беслані 3 вересня 2004 року.

Я нагадаю, що під час тієї м'ясорубки, якої можна було би уникнути, якби Путін і його кліка не були мудаками, а громадянське суспільство мало би більші яйця, загинуло 334 людини, з них 186 — діти. Матері жертв цього «штурму» досі не розуміють, як так сталося, що за наявності згоди про перемовини щодо звільнення більше тисячі осіб чекісти вдарили з усіх стволів, призвівши цим до більш ніж трьох сотень жертв. Жертв, яких не було би, якби свого часу Мордор би не обрав підполковника КҐБ.

Я хочу це до вас донести, аби ви розуміли, що хаваєте і як так сталося, що ця хавка взагалі опинилася в нашому інформпросторі. Цей мем — відволікаючий маневр, покликаний стерти з пам'яті спогади про один із злочинів Путіна проти власного народу, мовчання в відповідь на які призвели до злочинів проти нас, громадян України, а отже, і держави Україна загалом.

До речі, мем «британские учёные» теж був інспірований з Кремля, отримавши розкрутку в Останкіно після отруєння чекістами Літвінєнко. Це так, до кейсу «ты — это то, что ты ешь».

От і подумайте, що за гівно ви їсте і звідки воно береться. Я сам про це дізнався лише сьогодні; дякую Zen Antipop за просвітлення.

Всім на добраніч.

5b8c5b847397f.jpg