Претензії до Пороха нагадують ситуацію з безхатченком, який потрапив в ДТП і його непритомного забрала швидка і везе в лікарню.

І от він по дорозі в лікарню приходить до тями, але від сильного удару втратив пам'ять і починає домахуватись до водія швидкої. Чого це від нього, водія, пахне перегаром. Чому він так погано їде і погано обминає ями. Чому його друзі на складі, заправляючи швидку, крадуть солярку. Чому його, безхатченка без пам'яті, все так болить і чому він так погано одягнений і в кишенях тільки пом'ятий дріб'язок, а не долари?

Безхатченко не пам'ятає про недавнє ДТП. Він забув, що їхав в автобусі, а попередній водій розігнав автобус і вистрибнув на ходу. Що поки він був непритомний, долар був по сорок, а провідні фінансові установи пророчили його країні дефолт і вже навіть стояли колектори з евакуатором, щоб конфіскувати швидку.

Він каже, шо втомився так довго чекати покращення, що їдуть вони вже пів години, а нічого ше не змінилось, тільки пейзаж за вікном, а він хоче змін і вже, бо життя у нього одне. І вимагає пересісти з швидкої в таксі і шоб його далі віз хтось інший, от, наприклад, цей усміхнений чорнявий хлопець з плакату на стіні. Ну то шо шо він намальований на плакаті? Ніхто не знає, як він буде керувати швидкою. А раптом добре поїде? Ви ше не пробували з ним, а вже проти.

Любі друзі. Ми все ще у швидкій. Просто вже трохи від'їхали від місця ДТП і вже не чути запаху горілого і крові.