Росія вже зробила частково вдалу спробу відібрати у нас Схід і Південь. Вичекала. Посадила нашими руками у президентське крісло свою ляльку. І тепер та лялька сцить прямо віддати решту Сходу Росії. Бо це на слуху і на виду. Тому віддає Захід. Угорський район, болгарський район, польський...https://krainanews.co.ua/ukrayinczi-sho/?fbclid=Iw... місцеві мови повводимо другими державними.

Вже з пів-року Українська Галицька Партія на Івано-Франківщині підіймає реально важливі теми — медреформа, виплати АТОвцям, переслідування волонтерів...відверта оппозиція до влади — і ніяких репрессій! В чому ж причина цього чуда — партія, існування якої порушує Конституцію України ( не може бути регіональних партій, лише загальноукраїнські) процвітає, не зазнаючи ніяких утисків? А не буде утисків! Відокремивши так звану Галичину, вона виконає своє завдання і абсолютно байдуже, під якими гаслами це буде зроблено.

Люди по всій Україні мають набагато більше спільного між собою, ніж з громадянами інших держав, навіть якщо часом деяким здається інакше. У нас є відмінності, але це варіанти нашої ідентичності.

Не варто обманювати себе «наче все гаразд» ми проходили це при Януковичі. Нічого не гаразд. Раніше нас намагалися розділити по любові до Росії. Тепер ділять по любові до України.