Той хто має правильні знання про минуле

може передбачити майбутнє

Все що я напишу зараз викличе мас у заперечень. А може й ні. Але хочу сказати, що все достовірно.

Отже, ми всі бачили як розвивались події в 2014-му. Але не знаємо що планувалось.

Однак щоб почати розбиратись треба зробити невелику ретроспективу.

1991-й рік. Україна отримує незалежність завдяки нестримному бажанню Єльцина отримати владу посунувши Горбачова. І найкоротший шлях це розвал союзу а потім утворення нового.

Наш «мудрий наріт» масово проголосував за Кравчука. А він як істинний лєнінєц виконував розпорядження кремля. І потихеньку вів Україну в нове ярмо.

Однак це не сподобалось червоним директорам які хотіли самі керувати і гребти бабло. І його посунули.

Вибрали Кучму. Кучма почав наводити порядок. Зупинення інфляції, введення конституції і гривні, повільне але підняття економіки. І створення кланів, які він контролював.

З Єльциним він давав собі раду. Однак після приходу до влади КГБ-шної кліки на чолі з х…м ситуація змінилась. Кремль на нього тиснув. Однак незважаючи ні на що він продовжував утримувати Українську незалежність. Ні збиття ізраїльського літака, ні вбивство Гонгадзе, ні плівки Мельниченка організовані кремлем через існуючу тоді і зараз кремлівську агентуру не похитнули його позицію. А його реакція на інцидент з Тузлою викликає повагу.

Під кінець свого правління він назначив прем'єр міністром Януковича. Чи знав він про те що той агент кремля слід спитати в нього самого.

Вибори 2004-го були проведені по московитських лекалах. З численними грубими і наглими порушеннями. Однак сфабриковані результати обурили народ. І відбувся Майдан.

Слід знову віддати належне Леоніду Даниловичу – він не дозволив використати силу проти Майдану і досить різко відмовився від «допомоги» московського спецназу, який у всеозброєнні чекав біля літаків на команду.

Це страшно розлютило кремль.

Ющенко. Він виявився ніяким організатором. Під час його правління Юля накинула газовий зашморг на шию України. Однак п'ять років Україна виграла.

Нарешті наступні вибори. У «фінал» виходять двоє угодних москві політиків.

На щастя для України президентом став Янукович. Якби стала Юля ми би не зчулися як опинилися в тайожному союзі.

Янукович знаючи, що він прийшов здати Україну просто почав мародерити. Його захланність не знала меж. Шалені відкати, хабарі, продаж посад, обдирання малого бізнесу і тому подібне. Самі знаєте. Це настроїло народ проти нього.

Ну а тепер про те що планувалося на 2014-й.

ВР під проводом регіоналів на початку 2014-го мала прийняти два закони. Не пам'ятаю як там вони мали називатись, але суть зводилась до федералізації і до місцевих референдумів.

Далі десь так в червні Україна мала оголосити дефолт. Москва в погашення боргів планувала забрати ГТС.

Наступним кроком в регіонах які планувались під малоросію мали провести референдуми про визнання російської мови територіальною. «Націоналісти» починали вимагати заборони і відправити свої команди на схід і південь. Конфлікти із застосуванням зброї.

Референдум про утворення малоросії. Збройна провокація проти об'єктів ГТС. Очевидно без серйозних наслідків але роздута кремлівськми ЗМІ до величини вселенського масштабу.

Як результат «Путін ввєді! Рускіх абіжают.»

Вводяться «білі каски» (пам'ятаєте як було на Кавказі?).І він «на білому коні» приймає під свій протекторат малоросію.

Тут є ще один аспект. Закулісно московські «дипломати» вели переговори з певними політичними колами Польщі та Угорщини (а можливо і Румунії) про проведення місцевих референдумів на Західній Україні. І здача Закарпаття угорцям а Львіщини полякам.

Це пряма калька подій 1938 року. Тоді дипломати 3-го Райху на всі закиди розводили руками. Мовляв країна розпалась сама. Тай не ми одні в цьому брали участь. Он і Польща з Угорщиною теж урвали по шматку. Красиве оправдання.

Далі ви все знаєте. Все бачили.

Жадібність овоща привела до того, що він захотів шантажувати кремль підписанням угоди про асоціацію з ЄС. Розвів на гроші.

Непідписання. Студентський протест.

Але страх перед новим Майданом як москви так і самого Януковича, привів до силового розгону і, як результат, таки до нового Майдану.

Він прийняв «допомогу» з РФ-ї і сталося те що сталося.

Але один епізод все таки залишився нез'ясованим – його панічна втеча.

А справа в тому, що бачачи здачу Януковича москва нашвидкуруч розробила новий план. Проффесора мали вбити «радикальні націоналісти». І ВР тоді б закликала світову спільноту про допомогу проти антиконституційного перевороту.

Поки ЄС, ООН телилися б, виконуючи необхідні процедури, РФ-я уже б висадила десант і окупувала Київ.

Хто попередив Януковича не відомо. Але він кинувся навтьоки. Його не прийняли в Харкові. Його не пропустили на літак в Донецьку. Президента!!! Жертва мала принестися тільки на території України. Інакше все втрачало сенс.

Ось такі висновки я зробив з інсайдерської інформації та з аналітичних джерел.

Нинішньому презеденту варто зробити висновки з останнього епізоду.

Хоча може він і зробив. І просто боїться. «Шаг вправо, шаг влєво счітаєтся побєгом. ……».

А тепер чекаю критики.