У Порошенка з'явилась нова стратегія не перемогти,а масово зірвати вибори.З діючих дільничних комісій відкликають і не призначають нових членів комісій від Порошенка.За даними виборчих штабів в окремих комісіях на містах відкликано і не призначено по одному двох членів виборчих комісій від Порошенка.

https://www.facebook.com/profile.php?id=1000095869...

Вчора я в цій групі зробив оголошення про спостерігачів. Однак мені годину тому зателефонували з ОВК№184 і попросили, для того щоб запрацювали всі дільниці, допомогти їм знайти людей, які б могли бути членами двк нашого району.
І причина недобору банальна. Виборчий штаб ще поки діючого президента, за неофіційною інформацією, відкликав людей, яких набирав в члени двк від себе, для того, щоб по можливості дільниці не запрацювали (подано списки не в повному обсязі)
А не запрацюють дільниці — вибори не відбудуться. Це технологія працює не лише у нас в області.
Тому ОВК проводить набір в члени двк, вакансії, які поки що незаповнені:
нижня школа 394 — 2
верхня школа 395 — 1
Українка 404 — 2
Хрещенівка 405 — 1
Дудчани 406 — 1
Новоолександрівка — 2
З.Б — 411 — 3 вакансії
Стара осокорівка — 3

Робота від держави тому і оплата — держава

Пояснюю, від кандидата Зеленського всі члени двк набрані, списки затверджені. Від кандидата Порошенко — неповний список.
Ці вакансії заповнюються за рахунок держави. І в списках членів двк будуть позначки що вони нейтральні від держави.
В кого є бажання не дати зірвати вибори та трохи підзаробити будь ласка, потрібно від Вас 1-2 сторінка паспорту + код + телефон і телефонуєте мені.
Як би там не було, а зірвати вибори не дамо :)