5cd3c4500249f.jpg

1. Робота з протидії еміграції. Або змиритись з тим, що в сім'ях українських емігрантів народжується більше дітей, вони банально мають вищі шанси вижити.

Є демографічні дослідження про тенденції народжуваності українців в ЄС?

В ЄС така сама ситуація з корінним населенням, коефіцієнт фертильності менше 2. Тож в ЄС українки так само мало народжуватимуть, бо змушені багато працювати. Змішані шлюби не допоможуть, бо в ЄС патріархат, католицизм, протестанство. Українки народжуватимуть там німців, італійців, французів, іспанців, англійців.

2. Пропаганда великої розширеної сім'ї в школах, соцмережах, ЗМІ, приватних розмовах, на телебаченні, під час виборів в Україні. Що сприятиме демографічному вибуху? Якісні пологові будинки, дитячі садочки.

Усунення корупції в пологових будинках. Адже пологи коштують близько $1000 як і 15-20 років тому. Забезпечити фінансування пологових будинків, обладнання, медикаменти, зарплати лікарям, акушерам, медсестрам від €1000 до €5000.

Школи можна будувати за 2-4 роки, коли вже буде відома кількість дітей.

3. Як довго Крим був українським за минулі 500 років? Скільки козаків полягло щоб відвоювати для московитів Крим у 1700-1945 роках?

Кого або що хочете повертати: території чи завезених з 1945 по 2019 москалів та їх нащадків? Для чого вони Україні?

Повернення Криму — питання демографічне, політичне. У нас є мільйон українців, які хочуть переселитись в Крим? Чому цього мільйону українців не знайшли за 28 років?

Питання демографії розкриті в попередньому пості. Алгоритм простий: збільшення чисельності українців в Україні до 70-100 мільйонів. Питання з територіями, арміжю, економікою вирішаться.