Які шанси створення Української імперії, потужних українських ТНК в найближчі 100 років?

Українці не створюють власну імперію, тому «імперці»(люди імперського світогляду) змушені брати участь в чужих імперських проектах.

З України за 30 років емігрували від 6 до 8 мільйонів людей! Це катастрофічні втрати населення для будь якої країни!
Чому країна, держава, підприємці не цінують людей? Таке ставлення було в «імперії зла» СРСР. Але здається свідомість правлячого класу мало змінилась. Посіпаки більшовиків(колишні комсомольці і комуністи) залишились при владі і продовжують ґенерувати звичну політику.

Українська сучасна держава схожа чимось на імперію? Вона ставить амбітні цілі впливу в Європі чи жебракує і шукає чергову метрополію? Ми навіть свою православну церкву не здатні відродити, керманичі бігають на поклон то в Рим, то у Константинополь! Хоч якийсь гонор має бути, з'явитись?

В своїй хаті своя правда, воля, сила!

В країні живуть кілька мільйонів росіян, кримські татари, євреї, вірмени, грузини та інші народи, які звикли жити в імперії.

Для багатонаціональної країни краще створити неоімперський проект.

Якщо українці хочуть досягнути успіху в сучасному світі неоімперій(ЄС реінкарнація Римської імперії, США фінансова імперія, Китай, Велика Британія, Франція, Німеччина) то треба змагатись за правилами імперій.

Імперії завжди приваблювали найкращих людей владою, грошима, амбітними проектами, можливістю втілити найзухваліші мрії.
Де ті зухвальці, які наважаться створити потужну, сильну успішну країну?

Хто хоче взяти участь у імперських слуханнях, обговорити мету створення імперії, інструменти, стратегію українського імперіалізму запрошую в парк Шевченка навпроти Червоного корпусу на 15(було на 14) годину.