Блискуча операція «гусь» ФСБ, ГРУ під носом СБУ в столиці!
Класика інформаційних операцій «русского мира» по русифікації українців.
#Мем було розкручено середовищі української молоді, в соцмережах FB, TW.
Русифікація українців триває. Навіть державне підприємство посприяло!
Що може бути краще для пропаганди за рекламу в метро? Мільйони контактів щомісяця.
Молодь охоче перепощує суржикомовні картинки з русизмами. І це роблять інтелектуали, креативний клас!
Українське слово #гусак замінюється, перепрошивається на дгусь!
Чим «гусь» відрізняється від «зелених чоловічків»? Він нейтральний добре замаскований ворожий агент, не викликає підозри, легко впливає на школярів, студентів, заводить контакти, вербує!
Дивує реакція українців на пропаганду суржику, просування російського сленгу через соцмережі. Багато хто щиро захищає «гуся» і обурююється звинуваченням.
А що гусь? Зловтішається, сміється, називає себе «королева срачей» і радіє недолугості ошуканих жертв інформаційного впливу.

Питання не тільки в назві проекту «гусь», а в тих меседжах, поведінці, мемах, лексиці, моделях поведінки які просувають його творці.

Скільки ще таких проектів по впровадженню російського сленгу та аґентів впливу ми не помічаємо, вважаємо за природне явище?

Росіяни творять сленг. Цей сленг «русские» Києва, Львова, Дніпра, Одеси, Харкова та інших міст з легкістю впроваджують в наш словниковий запас. Всі ці слегнові слова активно впроваджуються в лексикон українців завдяки системній роботі через інтернет-сайти, магазини, малюнки, принти на футболках, PR-кампанії в соцмережах, завдяки поширенню мемів ЛСД(ЛОМами) з тисячами читачів, фабриками тролів і ботів.

Так виглядає справжня, реальна інформаційна #війна і спецоперації впливу. Українці самі того не помічають як починають підігравати і поширювати інформаційні міни в соцмережах, на футболках, наліпках, тощо. Починають «підносити патрони» ворогу, сприяти інформаційним спецопераціям. Вищий пілотаж полягає в тому, що жертви не помічають переходу на бік ворога, колаборації. Це ж «прикольно», яскрава, смішна картинка, мем, словосполучення, модне слово!
Будьмо уважні!