Для мене завжди було загадкою чому люди, що мають досить посередні когнітивні функції, відкривають свого рота не лише для того, щоб покласти туди їжу чи видати якісь звуки музики. Я маю на увазі різних співачок та співаків ротом вітчизняного розливу, що старанно намагаються косплеїти чи то Матір Терезу, чи то Махатму Ганді і виступають в ролі миротворців з особливими потребами.

Ну любиш ти, блядь, гроші і розумієш, що вкраїнського ринку тобі не достатньо на богемне життя та кокаїн, тому їдеш з концертами до росії в якісь Верхние Пиздюки на ювілей місцевої птахофабрики, зрозуміло. Але якого чорта ти намагаєшся свої меркантильні інтереси прикрити мерзенним блеянням про мир та взаємопорозуміння з ворогом?

Ось всеукраїнський ватажок молодих вовчиць України Олег Винник вступив своєю лотосною ногою в гівно російської дружби народів.

Кумир жіночок прийняв участь у проекті «Мир 519» із закликом, що «всі люди браття на землі, окрім жидів, татар, масонів, негрів, білорусів.»

Коли ж отетерілі українці підняли свої щелепи з підлоги та спитали: «Якого хуя, Олеже!» -- пішли виправдання. Винник заявив, що брав участь винятково у флешмобі до всесвітнього дня миру, що він нічого не знає і ні з ким не домовлявся, а його особа була використана без його відома, ну ты в курсе. Якби на на цьому місці він закрив рота, то всі б закивали, що знову винні прокляті мокшани.

Але ̶О̶с̶т̶а̶п̶а̶ Олега понесло і пішли одкровення про непотрібність засудження збройної агресії проти України, про можливість співпраці з персонами нон грата в Україні, про неважливість питання «Чий Крим», бо він вже не наш і ми нічого не вирішуємо, про те, що за Крим ніхто не загинув а в «незрозумілій війні, яка називається АТО, загинули десятки тисяч людей.»

Хотілося зауважити «митцю», що за Крим загинув прапорщик Сергій Кокурін, вбитий двома пострілами в серце, а «незрозуміла війна» є війною за незалежність України, але думаю діло в іншому.

Всі любителі собак знають, що різні породи собак відрізняються за розумовими здібностями і на останньому місці в рейтингу собачого IQ, помахуючи милою гривкою, розташувався афган або афганський хорт. Видно наш солодкоголосий Орфей має з цим псом спільну не тільки зовнішність…

Кароче, інколи краще вити на місяць новий, коли спиться чи не спиться, ніж говорити.