На «Слава Україні!» ніхто з журналістів присутніх на прес-конференції не відповів. Мабуть усі закордонні були, або з РФ


А взагалі все повторюється і не змінюється. Шо при Вітє I, шо при Вікторє донецькому, що зараз… Повний маразм у виступах тих, хто вважає себе елітою журналістики… Їх тільки Юлька приводила у «чувства», коли через суд заборонила себе та діяльність її уряду критикувати…


Корочє розуму мало, але повно амбіцій, запорєбрікового жлобства і месіанства. Ну якщо у повної зали журналістів майже немає питань про об'єднавчий собор українських церков та юридичне оформлення української помісної православної церкви… Це про щось говорить?


А взагалі, навіщо дивитися прес-конференції на яких задають тільки одне нормальне питання. А все інше суцільний ад: чому ви не платите Суспільному, (тобто журналістці, яка задає це питання))) про другий президентський термін, піар, липецька фабрика, рейтинги.. Ну увесь суповий набір для споживача.


Що вибудете робити у квітні вопрошаєт «журналістка яка казала, що УПЦ КП неканонічна і московський поп тут навічно… Ну і все у такому ж дусі.. Таке враження, що спілкуватися з Президентом прийшли ідіоти, або запрограмовані роботи. Ну і саме головне, ось такі колєсят по провінції і навчають місцевих журналістів))

Характерно, але, єдине нормальне питання запитала саме журналістка з регіонів, здається з Полтави.. Про дотації фермерам... Президенти змінюються, а клоуни, що ходять до них на пресухи та задають питання-ні! А після того, як оці промовчали на заклик Слава Україні в мене з'явилось запитання, а якій країні оці всі люди служать…