Фокін несе таку несусвітню дурню, що виникає резонне припущення чи не тримають його в ТКГ навмисне, щоби збивати рускіх з пантелику, тримати їх у напрузі, не давати їм в'їжджати в те що на цих переговорах насправді діється.

Це мусить бути добре продуманий хід Кравчука. Чи когось іншого з наших мислителів.

Коли Фокін повторює російськи байки з висоти своїх років, це тільки нам здається що він просто маразматик, а рускі не можуть не думати що хохли напевне хотять щось утнути і тому випускають цього генія до них на переговори.

Коли Фокін каже що переважна більшість (подавляющеє большінство) в Україні спілкується російською, то це він просто порахував усіх кого біля себе баче, ну там — жінку, дочку зі сином, Машу і Єрмака. Але рускі про це не знають і думають що він таке верзе навмисне щоби приспати їх бдітєльность і що його наступна теза буде — «дайош тимчасовий уряд під егідою ООН не тільки на російськомовний Донбас, а й на Кубань, там також більшість людей говорять по-російськи.»

Кадровий голод, про який говорив Зеленський, — це суцільна вигадка. Нема його. Кадрів, що хотять іти працювати для Зєлі в цю велику годину, в нас не бракує.

Он Фокін... той ще кадр.