Дивлюся з яким біснуванням «афганци» біснуються побєдобєсієм, і це мене зовсім не дивує.

Звичайно ж, я знаю багатьох ветеранів тієї війни, більшість із яких нормальні і патріоти України. Чимало з них були на Майдані, їздили у березні-травні 14-го у Крим, коли його зливали, їхали на Донбас, щоб стати у стрій поряд із іншими добровольцями.
Але мова не про них, а про корупційні структури вітіранов, які колись очолював дегенерат Червонописький. Хто не знає — погугліть. Ватний ублюдок, який був головним смотрящім за розграбуванням шалених статків, які передавалися на баланс афганських організацій ще з 90-х років. До речі, знайдете цього виродка і у списках масонів «ордену святого Станіслава» — лохотронної піраміди часів Кучми. Червонописький — серед «кавалерів»-лохотронщиків, поряд із Азіровим, Сабачьніком та іншим генетичним сміттям.

Хочу нагадати поведінку «афганців» на Майдані. Очільники сотні були від Червонописького — те падло розкладало свої яєчка і на Антімайдані, і на Майдані. Під час боїв ублюдки Червонописького були на боці «лідерів сцени», і хапали або зливали усіх, хто критикував Порошенка, Авакова, Турчинова, Яценюка та іншу нечисть, яка туди вилазила. Коли почалися бої на Інститутській, «афганці» Червонописького разом із тітушками Парубія втекли з хвоста колони, оголивши фланги і тили нашим. давши таким чином тітушкам і мусорам оточити наших. Через це і постраждало скільки людей.

Коли бої закінчилися, продовжився чЛєнінопад. І я пам'ятаю як усі ринулися до пам'ятника чекістам на Либідській. Почали зривати літери, вже думали як розвалити те одоробло. І тут же прискочили «афганці», які стали на захист «пам'ятника». Одні волали про «культурну цінність», інші — «ето спровоцируєт Рассію і Донбасс», треті — «всьо нужно рєшать на галасаваніі, законно» і т д. При цьому — усі були у афганках, ряжені. На питання де воював — «пад Кандагаром, пад Гільмєнтом» і т д. Аж тут вийшов чоловік, і став питати: «в какой часті служил в каком году?». «Афганці» проковтнули язика, а чолов'яга — «аа, сука! На хлєборєзкє в Ташкєнтє воєвал? А потом оформіл статус?» Ряжені брикалися. захищаючи чекістів, і час від часу хамили оточуючим, переважно молоді. А стояли молоді пацанчики, скоріш за все ультраси — років із 16. І один з них, такого ж віку, низенький, як і у випадку з Клічком та вогнегасником, на хамство відповів ударом в бороду. «Афганєц» потух, і відійшов. Того дня ми здерли всі літери із чекістів. Але потім я чув чимало історій, як прокремлівські (у більшості) організації «Никто кроме нас» підтримували контакти із терористами (мишебратья, у нас била адна страна) навіть під час боїв за Дебальцеве та ДАП. Отакі от «вітірани Афгана» є. І їх треба також ретельно перевіряти і відсівати. І тестувати на ватність. А усе оточення Червонописького пересаджати, або відправити на виправні роботи на благо Батьківщини.