Привіт, Хунта (нарис з історії — другий).

Всім привіт.

Як і обіцяв, продовжу свою розповідь про Богуслав, про Україну, про свого діда, його розповіді та про нашу історію.

Для початку нагадаю вам усім неперевершену фразу стосовно історії.

Я не знаю, хто її автор, здається Оруелл, але вона настільки потужна та так точно передає зміст і сутність історії взагалі (і як науки, і як інформації про минуле і майбутнє), що мабуть уже ніколи і ніхто цю фразу не перевершить за своєю глибиною.

Саме ця фраза пояснює навіщо нам історія взагалі.

«Хто володіє сучасним, той контролює минуле. Хто контролює минуле, той ВОЛОДІЄ МАЙБУТНІМ»

Ця фраза зустрічається в різних перекладах та інтерпретаціях, але сутність її незмінна. Контроль своєї, або чужої історії — це контроль та володіння своїм, або чужим МАЙБУТНІМ.

Це не просто фраза — це БОМБА.

Особисто я вважаю, що саме з цієї фрази мають розпочинатися та закінчуватися всі уроки історії в школі. Ця фраза має сидіти так глибоко в кожній голові українця, щоб ніякими кліщами-пасатіжами її звідти неможливо було видалити.

Я би хотів, аби кожен українець, коли би чув від якогось іноземця — історика, політика, або навіть родича, який проживає зараз за межами України, якісь там твердження про нашу з вами історію — відразу пригадував САМЕ ЦЮ ФРАЗУ. Аби ця фраза була як бар'єр та захист від маніпуляцій.

Тому що коли хтось нам, українцям, стверджує, що наша історія саме така, як каже сьогодні, наприклад, якийсь чужинець, або російський політик (той же путін розповідає, не моргнувши оком, про «русскую княжну» Анну Ярославівну, чи про «русского» князя Володимира, який «хрестив» Русь) — знайте — вами маніпулюють і намагаються не тільки вами керувати сьогодні, а й заграбастати майбутнє ваше, та майбутнє ваших дітей.

Саме прикре, що сказане мною — це нездоланний факт. Це беззаперечний факт про маніпуляції з історією та заграбастання мого та вашого майбутнього. І таких прикладів в історії українців та в історії інших народів — просто безліч.

А тепер дещо про народи і про нас з вами також.

Не секрет, що сучасні славянські народи (поляки, білоруси, чехи, словенці, хорвати і всі інші словяни та ми з вами — українці) в своїй основі мають 12 праславянських племен (поляни, древляни, уличі, тиверці, кривичі, вятичі, хорвати тощо).

Не секрет, що сучасні «русскіє» в своїй основі мають 17 угро-фінських народів, які ви, звісно, чули та знаєте. Зверніть увагу, що всі ці народи переважно називаються на букву " М ": мордва, меря, марі, мокша, мадяр, мурома, мещера, мансі, мерзя, а також усілякі вепси (путін — вепс), чухня, голядь і т.д. — самі перегляньте, кому цікаво, бо мені ГЕТЬ не цікаво. Мені гидко, якщо чесно.

Угро-фіни — аж ніяк не брати славянам. В них інша культура, інша мова, інша ментальність, інші реакції на подразники, вони живуть КАРДИНАЛЬНО не так, як ми. (Найближчим часом я на яскравих прикладах покажу, як СИЛЬНО ми відрізняємося один від одного. І прошу згадати, що проблеми зараз у нас від угро-фінів надходять з двох сторін — від московітів та їх найближчих родичів і рідних братів — угрів-венгрів).

Більше того, з часу відкриття ДНК вже можна говорити, що ми інші ПО КРОВІ, але то більш детально розповім в наступних нарисах.

Угро-фіни (московське керівництво та московська церква) саме зараз всіма силами намагаються взяти під абсолютний контроль нашу з вами історію, ментальність та поведінку і таким чином — наше з вами майбутнє.

І найбільше ПЕЧЕ московітам наша ДАВНЯ, ДРЕВНЬО-СЛОВЯНСЬКА ІСТОРІЯ. Це якраз там і відбуваються знаменні події, про які наспівув свої думи мій дід. І пече їм тому, що тут москалі НІЧОГО НЕ МОЖУТЬ ЗМІНИТИ і не можуть нічого тут контролювати.

Московіти-русскіє НЕ МОЖУТЬ ПРИМУСИТИ НАС ЗАБУТИ ту давню історію праславян. Руки в них закороткі.

А якщо ми не забудемо, то тоді ніхто не зможе керувати та володіти нашим майбутнім.

Але продовжу.

До словян ми називалися АНТИ, СКЛАВЕНИ та ВЕНЕДИ. Саме ці народи звучать в літописах інших народів, цивілізацій та історичних хроніках.

Перегляньте карту, яку я вам виклав і ви зрозумієте, що там, де зараз знаходиться Богуслав — жили АНТИ....

Ця карта каже, що такий вигляд мало розселення народів в 6 столітті.

А ви чули з російської історії, що Богуслав заснував варяг Ярослав Мудрий? В 1032 році?

То я вам поки по секрету скажу — Богуслав років на 350-400 старший НІЖ ДАТА РОЗСЕЛЕННЯ НАРОДІВ НА ЦІЙ КАРТІ, та з'явився він як мінімум на 700 років раніше Ярослава.

І це ОФІЦІЙНО. ЦЕ ІСТОРИЧНИЙ ФАКТ. Який усіма ігнорується.

Ото штука ))

Але на сьогодні досить.

Вже наступного разу ви дізнаєтеся дуже цікаві факти про наше з вами минуле.