Знаєте, що є найбільшим секретом Украіни. Який не має дізнатися ворог. Який за будь яку ціну треба залишити закритим для агенті краіни агресора?

Ні, це не секретні операціі в тилу ворога. Бо кому то цікаво охороняти. Операція з вагнерівцями тому доказ.

Ні, то не оборонні плани краіни. Бо іх вже давно скопіювали.

Ні, це не перемовини з нашими союзниками. Ми ж бачимо, що ці перемовити в пресу зливають агенти краіни агресора

Ні ні і ні. Найсекретніша секретна інфа — це схеми Коломойського в Приваті. Це є найважливіша державна таємниця в краіні. Яку треба берегти як чистоту стін в офісі президента. Як зеницю ока. Як честь дочки.

Саме тому зараз украінські спецслужби кинули всі сили на розкриття цього зухвалого злочину. Справньоі державноі зради. Чиновники НБУ показали детективам Кролл темну сторону украінського банкінгу. Вони відкрили скрижалі, наповнені компаніями-пустишками, через які виводилися гроші на рахунки патриотичних олігархів. Вони показали, як менеджери банку створювали фіктивні компаніі, щоб встигнути вивести гроші в ніч перед націоналізацією «на помідорчики».

Це неприпустимо!! А якщо серед детективів Кролл був російський шпигун? Має ж хтось серед російських шпигунів бути розумним. А якщо секретарка агенціі напівросіянка, яка спить з офіцером ГРУ. Хіба можно таке допустити. Щоб росіяни побачили найбільший грабунок в історіі Украіни? Це типова державна зрада!!!

Не можно розказувати росіянам, як ми вміємо красти. Бо вони ж цього не знають. А це є наше національне надбання. Його треба оберігати сильніше, ніж спадщину Юнеско.

Добре, що є хтось, хто ще здатен оберігати честь краіни. Янгол охоронець украінських схем. Від хтивих детективів Кролл. Від російських агентів.

Краіна в безпеці поки такі люди на посту. І вони мають запроторити до буцигарні тих, хто допустив таку державну зраду. Гонтарєва і Рожкова мають відповісти за те, що вони дозволили собі відкрити світу найбільший секрет Украіни. Як Коломойський гроші з банка виводив.