ДРУЗІ !

ЦЕЙ ДОПИС БУЛО ВИДАЛЕНО ФЕЙСБУКОМ ЧЕРЕЗ СКАРГИ БОТІВ ШАРІЯ, ЩОБ ЛЮДИ НЕЗНАЛИ ПРАВДИ, ЯК ВОНИ ВИКОНУЮТЬ АВАКІВСЬКЕ ЗАМОВЛЕННЯ, АБИ ПОВЕРНУТИ МЕНЕ ДО УКРАЇНИ.

В коментарях до того допису люди почали надсилати інформацію про брехню цих ФСБшних підстилок, дещо вдалося зберегти і воно ще поки є у мене на сторінці за цим посиланням: https://www.facebook.com/roman.revedzhuk/posts/3559346540783085

ВАЖЛИВО: Позаяк мій фейсбук заблоковано на 30 днів, тому публікую тут. Сьогодні вночі було вбито полковника СБУ Романа Закладного, який розслідував справи по державній зраді вищих посадових осіб держави Україна. Також через нього проходили справи Медведчука, Наливайченка і недавно затриманого Шайтанова, яким прикрили агента ФСБ Авакова. Потихому прибирають всіх.

Прошу текст нижче максимально поширювати, щоб люди знали правду про те як працює мусорська ФСБшна система в Україні.


5f0efe3185df5.jpg

ОФІЦІЙНО

Роз'яснення для медіа та українського суспільства.

Шарій. Золотухін. Офіс президента України.

У зв'язку з певними обставинами не можу так оперативно реагувати, як платні російські підстилки. Доречі, сьогодні мені зробили тест на коронавірус. В цілому життя йде за Законами Всевишнього і переможцями обов'язково будемо в ньому ми, борці за справедливість.

- Вчора проросійський політик, перепрошую, на мою думку російський політик Анатолій Шарій, записав відео, в якому розповів про мене цілу історію побудовану на брехні свого обслуговуючого персоналу в особі Олександра Золотухіна. Ось це відео, якщо він видалить з переляку, то є копія:



Попередньо, 8-го липня 2020 року в іншому відео Анатолія Шарія сотні тисяч людей побачили та почули епізод розмови Олександра Золотухіна з помічником помічника президента України Кирила Тимошенка Сергієм Малихіним котрий нібито замовляв зі слів Золотухіна вбивство Шарія. В тому епізоді звучало моє прізвище і придумана про мене історія самим Золотухіним. Я тоді не придав тому великого значення і записав коротке відео про мою історію знайомства з цим, як згодом мені стало відомо наркотично залежним чоловіком. Це відео можна переглянути
власне на моєму ютюбі:


Якщо коротко, то брехня Золотухіна розбивається в датах: я покинув Україну 25 лютого 2020 року, а Золотухін мені написав з проханням помогти йому в чомусь 4 травня 2020 року. Отже, що відбулося по порядку: як виявиляється вся ця історія була невипадковістю і Золотухін не просто так набився до мене у знайомства. Так само, як і Шарій невипадково вчора розповів істрію про мене погрожуючи звертатися у європейські організації. Справа в тому, що мені вдалося втекти з України коли я отримав інформацію про те, що мене хочуть вбити. Далі появляються розмови у яких дуже схожий голос на одного депутата парламенту, котрий близький до міністра МВС, якого той віддав у користування Медведчуку. А сам Медведчук на пару з Порошенком є власником російського політичного проекту «надувного шаріка» про це я описував тут: https://www.facebook.com/revedzhuk/posts/219179044... . Іншими словами Шарій — це політичне дитя в одностаттевому шлюбі Порошенка з Медведчуком. Я тепер розумію, чому Порошенко був доволі латентним прихильником ідеології ЛГБТ. Так само пригадую як синхронно знищували паростки моєї ідеї республіканського руху в Україні ніби то такі ворожі два, як вони себе називають мастадонти блогерства Полтава та Шарій.

- За цей період, що я в Європі, довкола мене відбулося кілька дивних речей: власне як попередньо я розповів знайомство з Золотухіним, після того як я йому розказав, що шукаю виходи на європейські медіа аби розказати про корупцію та схеми в Україні, він намагався мене сконтактувати з людиною, котра за його словами мала мене скомунікувати з міжнародними ЗМІ. Але мої джерела поінформували мене, що це працівник Департаменту захисту державності Служби безпеки України під чільництвом Дублика на котрому клейма ніде ставити. Після цього на мене активно почали виходити російські медіа з пропозиціями записати інтев'ю, після категоричної моєї відмови ворожим медіа, на мусорських зливних бачках появляється документ моєї співпраці з СБУ. А ще раніше, 10 травня, у різних групах на фейсбуці була опублікована інформація про мене про якісь там фантастичні збагачення, яку розповсюджував у коментарях служка Медведчука колаборант Руслан Коцаба. Далі історія завершується у розповідях Шарія з підтекстом ніби то я щось там проти нього роблю на замовлення Офісу президента. Для чого це? Вони взяли замовлення від «мусорів» які невстигли реалізувати мою ліквідацію в Україні, а тому зараз ці плюгаві підстилки ФСБ виконують волю Авакова, щоб мене депортували з Європи. Для цього вони вибудували позицію, що я ніби то працюю на владу і зараз у Європі веду діяльність проти біженців переслідуваних владою. Робиться все для того, щоб мене повернути до України. Так друзі – це бажання мафіозно-олігархічної системи довести свою помсту мені до завершення. Та вони прорахувалися. Пам'ятаєте, я писав, що всю історію довкола мене будуть намагатися показати на рівні абсурду. Кримінальне провадження за фактом опублікованих плівок не порушують, заяви людей проігноровані, бо вони розігрують карту в кращих традиціях «мусорської» системи. Тому й розіграли інсцинування історії з вбивством Шарія. Але мушу їм повідомити наперед, що хто на кого яму копає, той сам у неї лягає. А «надутий шарік» котрий відмиває чеченсько-російські гроші в Європі, ухиляється від сплати податків і за них фінансує підривну діяльність, як в Україні так і в Європі обов'язково буде нести відповідальність. Російскі ФСБ наплодили агентури багато в Євросоюзі.

- Щодо Золотухіна, якого позиціонують, що він воював у батальйоні Айдар, за тиждень я незнайшов жодного айдарівця котрий був у боях з ним. Проте знайшов багато розповідей про його туристичні подорожі тоді ще в зону АТО під виглядом волонтера та персонального стукача Муженка який був вірним начальником Генштабу при Порошенку. Доречі – це ще одна класична історія про Золотухіна, як біженця переслідуваного владою Порошенка. Далі я почув ще цікавіше, як при різних платних акціях владних протистоянь, коли відбувалися затримання поліцією то Золотухіна відпускали у числі перших. Дивно – дуже дивно. Так само, як те, що він в Іспанії і живе недалеко від Шарія. А тепер розповідаючи історію іспанській поліції про феноменальне замовлення вбивства Шарія офісом Зеленського втягуючи туди моє прізвище, хоче зробити собі історію аби вийти на оправдальну статтю від Інтерполу та далі залишитись в Іспанії. Хитро продуманий план шарікових, скажіть.

- І на завершення про Офіс президента України. На мене дійсно виходив помічник Кирила Тимошенка який працює помічником Зеленського. Це був Сергій Малихін. Спочатку він контактував зі мною через українського адвоката Віктора Смалія, а згодом вже напряму зі мною. Якщо ви подумали, що Офіс президента України був зацікавлений у розслідуванні справ за фактом моїх переслідувань, то ви дуже помиляєтесь. В ОП вирішили скористатися тим, що я розібрався хто такий Порошенко і незахотів підтримувати обман та брехню української нації. Почали вмовляти мене публікувати іншу брехню від свого імені проти Порошенка. Я чеснокажучи отетерів від такого. Але ж як бачите, вони не зупинилися і пішли до своїх по своє до своїх – до наркоманів. Я би можливо про це й не говорив, але розумію, що фантазіям їх немає меж і це був лише брудний план нашкодити мені. Ось така друзі реальність українського помийного болота під назвою політика.

Це мені нагадало історію моєї співпраці з адміністрацією Порошенка, як Сергій Березенко передав мені гроші для витрат, а потім розказав пів АП, що він закриває мені фінансові питання. Сьогодні як бачите в історії розмов представників ОП з наркоманами нічого не змінюється.

А порядок денний в Україні диктує тимчасово незмінний міністр Арсен Аваков.

З справедливою реальністю,

РОМАН РЕВЕДЖУК

13.07.2020 року 22:37 год.

5f0f00a776175.jpg

Роман Реведжук Roman Revedzhuk

#Revedzhuk #Ukrainian #Republican