Цікаві спостереження.

Сьогодні в Івано-Франківську ОДА прийшла група людей, котрі вимагали відставки голови, або, щоб той підписав розпорядження на виділення 20 мільйонів для фірми ПБС. Парадокс. Фірма ПБС — це та котра підконтрольна вассалу олігарха Коломойського, нардепу Олександру Шевченку. Мало того, що ця фірма є монополістом на державні замовлення по будівництву доріг, так вона робить «каруселі» і шляхом шантажу намагається витягнути з бюджету додаткові кошти. На мою думку хтось з верхів дав добро на цю монополію. І тепер Прикарпаття для олігархічної групи Приват, як дійна корова.

Дивлячись на шахматний порядок, у якому ця група розставила своїх кандидатів у Президенти, є підозра, що Прикарпаття злили Бєні. Або інше, більш серйозне занепокоєння на думці, що в оточенні діючого Президента відбувся зговір. І тому йде свідома незграбність у роботі з боку окремих відповідальних осіб з Адміністрації Президента. Точкові удари по іміджу президента не можуть бути випадковістю. З власних джерел мені відомо, що у Коломойського була зустріч з Аваковим та Тимошенко, на котрій вони вдарили між собою по руках. Ніби-то Юля стає Президентом, а Арсен — Прем'єром. Тому ймовірно, що у цьому зговорі все йде до того. Наприклад поліція сьогодні була абсолютно бездіяльною в ІФ ОДА, замість забезпечити порядок.

Звертаю увагу тих, хто справді переймається долею цієї країни. Якщо сьогодні не організуватися і не сформувати чітку дорожню карту політичної боротьби, то завтра ви не владу втратите, а країну. Чим скористається ворог і тоді від російських танків над Дніпром, нас не врятує жодна угода з Європою. Окремим діячам не поможе іміграція, бо там для них також будуть неочікувані сюрпризи. Не можна недооцінювати так обставини. Більш серйозні ризики в тому, що люди котрі залучають або можуть залучити ресурси в підтримку Президента, держави — з ними не рахуються. Це обернеться тим, що вони можуть взяти паузу і спостерігати за такими несерйозними підходами.

P.S.
Тим мітингувальникам, котрих обманним шляхом чи за гроші(мені не відомо), привели сьогодні до ОДА, хочу порадити йти пікетувати офіс ПБС. Бо якби ця фірма сумлінно виконувала свою роботу, то ви б мали давно дороблені ті відрізки дороги на ділянці Яблунів Делятин. Також хочу звернути увагу, якби керівник САДу в ІФ не займався політикантством та піаром олігархічних представників, то він би побачив, що зараз одне з найбільших сіл Європи у Косівському районі, село Космач практично відрізане від цивілізації. Бо у наслідок стихійного лиха зруйновані мостові переходи, котрі уже скоро десять років, як не можуть доробити. І тепер найменший дощ є загрозою.

10.09.2018
Роман Реведжук

ОРИГІНАЛ: https://www.facebook.com/roman.revedzhuk/posts/226...