В продовження до вчорашнього про Костенка.

У січні 2015 Олександ Костенко добровільно отримав внутрішній російський паспорт, а через місяць його начебто арештували у Криму і на найвищому рівні Кримської прокурорки Поклонської його судили.

Насправді ніякого суду не було, була театральна постанова, яку розкручувати почав в Україні телеканал Інтер, для героїзації чергової ФСБшної консерви.

Уже писав про це вчора, нагадаю ще раз: у 2014-му Костенко затримала Служба безпеки України, потім випустили під заставу, після чого він втік до Криму. Додатково прислали інсайдерську інформацію, що Костенко у часи Майдану проник у Міністерство оборони України де заволодів секретними документами, котрі власне не втиг передати своїм кураторам з Росії до затримання СБУ. Тому втікаючи до Криму звісно прихопив їх з собою.

Але ж Людмила Денісова та Iryna Gerashchenko створили цьому хлопцю такий мікроклімат через ЗМІ, донесли інформацію так, що йому аж Петро Порошенко телефонував. Маю запитання, дівчата, для чого Ви так підставляєте Президента? Скільки ще вам «грабель» треба, аби накінець усвідомити просту істину: Таких російських «консерв» нам віддають навалом — туж саму Савченко і багато інших ще буде.

У мене б не було жодних претензій, запитань чи зауважень, якби він був громадянином України, якого необхідно звільняти. Зрозуміло, якщо він тут зробив злочин, має відповісти. Але ж не робити героя з ФСБшного агента, та щей підв'язувати сюди гаранта. Як казав один «герой» нашого часу: «Ви не те робите»!

Пане Юрій Луценко надіюся цього достатньо, щоб все таки взяти до уваги моє вчорашнє звернення, та притягнути до відповідальності цього персонажа. Ось тут воно, щоб довго не шукати: https://www.facebook.com/roman.revedzhuk/posts/220...

На фото: копія російського паспорта, яку вчора отримав з власних джерел від небайдужих українських патріотів.

НЕ ЗАЧАРОВУЙТЕСЬ ТОВАРИСТВО, БО РОЗЧАРУЄТЕСЬ!

Роман РЕВЕДЖУК