#Парк_корупції або топ-розпил грантів.

#Антикорупційна_Україна Поки товариство у фейсбуці обговорює #новий_курс від Тимошенко, розкажу вам трохи про антикорупцію.

Тенденція: Відколи в Україні почалась боротьба з корупцією, антикорупціонери стали мільйонерами, а їх родичі власниками дорогої нерухомості.

На днях відвідав хвалений парк корупції, не ходив на лекції топ-антикорупціонерів, та різношерстих борцунів. Пішов на кіно про корупцію у різних країнах.

Очікування/реальність: сподівався побачити хоча б сотню людей, але насправді #катруськін_кінозал назбирав майже 15-ть осіб. Час-від-часу виключалось світло, у результаті надувне шатро падало нам на голову і ми вибігали звідти під вільний простір неба.

Розуміння: Чим відрізняється зрадофіл, топ-антикорупціонер від реаліста, адекватника: у зрадофілів завжди #усепропало, #злочиннавлада, #геноциднації, #тискнасвободуслова та інші в тому дусі лозунги. Зрадофіли, топ-антикорупціонери розганяють рекламою свої дописи, купують коментарі, щоб створити собі ілюзію підтримки в очах суспільства. Особливо допомагає «віа-гра» фейсбуку. Реаліст, адекватник живе за принципом: #якщонеятодіхто і відкриває суспільству очі на імпотенцію всепропальщиків.

Власне у випадку цього парку: Створена ілюзія, запрошені спікери топ-антикорупціонери, зареєстровано в інтернеті потрібну кількість людей, зроблені тисячі фоточок з правильних ракурсів. Одним словом потрачено всі гроші цього гранту на організацію дійства. А звіт який буде, думаю з нього можна окреме кіно зняти про #антикорупційни_розпил_грантів. В принципі, як завжди роблять всі борцуни з корупцією та грантоїди.

Вихлоп очима реаліста: Лише у «катруськін кінозал» прийшли 15 людей, разом зі мною, впевнений у звіті та в дописах фейсбуку, будуть більш переконливі цифри. То й не дивно.

Особливий акцент: У цьому дійстві представники ЄС персонально являються функціонерами в організації. І тут мені спадає на думку, чи бува окремі європейці не перебрали досвід з наших борцунів-грантопилів, тепер особисто приїжджають пилити? Україна стала антикорупційною. Таким чином можна претендувати й на більші гранти, а тут щей #новий_конкурс ВОНА організувала, можливо і там щось перепаде. Перепрошую «новий курс»...

Прибуткова ця боротьба з корупцією в Україні, по особливому прибуткова для окремого контингенту борцунів. Парк доречі створювався, ніби то в контексті тиску на владу, щоб створили антикорупційний суд. Про це у звіті також певно напишуть. Трохи невдобняк вийшов, бо Президент подав законопроект про створення Антикорупційного Суду в Україні. Котрий більшістю був підтриманий якраз напередодні створення цього «парку». Тим донорам-грантодавцям уже вартує зробити аудит у цих антикорупційних організаціях, котрим вони дають гроші на цю боротьбу. Або просто всиновити їх і давати гроші на цяцьки без всіх тих прелюдій.

ZBc6b8RNhDwrEBzD3Cn8s0VbyBTiSBX2V9VmQMM3.jpeg

58QkYdkg0x03yq62dq6aR9Ml7KzHleo3Lvvk9Sv6.jpeg

Відео тут: https://www.facebook.com/roman.revedzhuk/posts/212...

Роман Реведжук (Roman Revedzhuk)