Миротворець опублікував відеокадри, як помічник консульства РФ, займається сексом з іншим чоловіком, котрий є служителем церкви патріарха Киріла(МПЦ).


5affedf947e47.jpg


Для зрозумілості, чого мовчать політики РФ і підтанцьовують теперішній політиці Кремля. Є таке формулювання: «пов'язати кров'ю». Власне так робилося у багатьох країнах Радянського союзу, у після шістдесяті роки. Тай не тільки радянського. Відповідно вбивали конкурентів, а хто боявся живої крові, користувалися послугами кіллера. Згодом на терени #імперії, почав заходити розвиток демократії через туристів. Щоб втримати у владних руках ресурси, окремі комуністи змовились і відпрацювали схему капіталізації. Так появився олігархат, бізнесменів «#пов„язали_грошима“. Коли успішно реалізувався проект „#унія_європейська«, або #шенген_зона, пов'язувати кров'ю та грішми стало важче. Пізніше розвалився #радянський_союз. Справи у колишньої, здавалось би вічної імперії, пішли не дуже. Незручних повбивали, виконавців і свідків посадили, грошові потоки розприділили. Постало питання, чим пов'язувати далі. Адже колись пов'язані, ставали самостійними і не хотіли коритися. Вирішили задіяти важкий інструмент неприроднього втручання для впливу над ресурсами. Зрозуміло на це потрібен був механізм і не один день. Президентом став Путін. Церква МПЦ під протекторатом Киріла. А коли всі фішки стали по запланованих місцях, почалась гра в довгу з тижневими застіллями. Це був початок реалізації механізму.

За короткий період у Росії почали активну боротьбу з гомосексуалізмом, іншими словами, був такий собі протест у бік євррпейського туризму. А ще вчора непокірні ставали депутатами Думи і покірно виконували волю господарів. Путін ріс на очах, всі плекали його як ласкаве телятко. Світ дивувався, але не заздрив. Спостерігали з пересторогою і загадковістю. А треба було діяти, не гратись у демократію. Змія навіть по кусках порізана може вкусити до заходу сонця. Коли політика останнього перейшла межу здорового глузду, на очах у всього світу анексувавши Крим, я ніяк не міг зрозуміти: Чого ж мовчать опозиційні політики РФ? Ну не можуть бути всі ідіотами, навіть церква та ксьондзи. Що може їх так тісно пов'язувати. І тут сьогодні глянувши відео Миротворця, я зрозумів у чому справа. Виходить пов'язали так, що якщо у перших двох випадках можна було хоч якось відв'язатися. То в цьому випадку вихід один, квиток в петлю і кінець. Життя ще ніхто не оцінив грошима, тому й пішла рибка за наживкою. Від берега відбилися лиш ті, хто визнав одностаттеві шлюби одружилися і виїхали в Європу. Та це поодинокі випадки. Їх життя не солодке, але вони точно не підтанцьовують Кремлю. Є ще окрема категорія: „котрі не в курсі і не в темі“. Випадкові люди, думають не так і заманити не вдалося. Їх поюзали поки були корисні, а коли у них наївність пройшла, стали задавати питання владі. Тому, їм створили дискомфортні умови перебування, ті самі колеги по Думі, які живуть за правилами МПЦ, про котрі нижче напишу.

Я навіть пишу це і розумію наскільки глибоко все там в РФ. Навіть не хочеться уже й злорадствувати, тут жалість більше напрошується. Можливо то так у мене бо я дуже добрий. В голові не вкладається, наскільки цинічну і підлу схему придумали тоді там. Виходить на тих тижневих застіллях, перетрах..ли всіх мужчин. Одних по п'яній, інших уже поза межею кондицій та ознак притомності. Зробивши з їх „центром тяжіння“ свою справу, все зафіксували. Пізніше коли опрацювали всю основу еліти впливу РФ, довели до їх відома причини й наслідки. І дозволили жити за попередньо написаними в МПЦ правилами. В принципі, як кажуть в народі „перший раз не піда..ас“. Скандал такий пережити точно ніхто не хотів. Не тільки сусіди, а й діти вдома зачмарили б. Тай ніколи православний народ не погодиться, що у владі не один/два, а всі пі..араси. Котрі при цьому щей пишуть закони і керують, не так давно, великою імперією. Окремо завербовували до лав своїх тих, котрим сподобався перший раз. На перспективу, щоб опрацьовували новобранців аналогічними методами. Водночас дали змогу відігратися. Так би мовити, запустили ланцюгову реакцію. План був справді далекоглядний. Частиною котрого для росіян створили ілюзію обману. Почали говорити про „#велікую_Расію«, створили різні „союзи“, щоб логічно виглядало, ніби дійсно #імперія_відроджується. Відповідно це почало працювати. Згодом зробили декілька вилазок у світ, запозичили концепцію демократії. У результаті для свого суспільства, створили гібридну систему впливу з допомогою ЗМІ. І суспільство розплилося в обіймах та поцілунках надії. Запитання ставити владі, на сьогоднішній день, є межею гріха. І політика Путіна поперла на повних парах, у любощах суспільства і пестощах геніталій противників гомосексуалізму. Схему запутали так, що повірити тверезо думаючій людині надзвичайно неможливо. Ось цікавий момент: за декілька ж років перед розлученням, для штучної форми демократії, появився Медведєв. Хоча думаю ніякої штучності у появі тій не було, там просто реальні стосунки закоханої пари. Штучним був лише шлюб і форма захисту через ЗМІ, створюючи Путіну образ героя-коханця, під котрий вписали Кабаєву. Тому скандалу жодного не передбачалося. Все затихло, ніхто й словом не обмовився. Та правду в світі ще нікому не вдалося сховати, як і шило у мішку. Тому рано чи пізно #все_тайне_стане_явним. Як на мене, пазли цієї #трахосхеми#голубеньких_імператорів_РФ складаються логічно. Кремль як завжди передовик і аналогів йому у світі немає. Того й мовчать в РФ сьогодні, і не наважаться ще довго говорити. Опозиції нема, є натягнуті на дрючок. Ото вертять ними як потрібно господарям. Реальна опозиція або у вигнанні, або в тюрмах, або в сирій землі. Все решто ілюзія обману.

Свідомо не зачепив у цій темі глибше всі аспекти, щоб не кидати тінь, чи можливо спалити помисли інших категорій російсійської еліти. Хоча, куди вже глибше...

В принципі, не маю нічого проти, якщо хтось захоче розвивати цю тему далі, або перекладе російською і вишле „сусідам“.

Відео тут:


17 травня о 19:26
#журналіст
Роман Реведжук (Roman Revedzhuk)