Журналісти з Детектор медіа звинуватили президента Петро Порошенкоу сексизмі. А передувала цьому нібито фамільярність президента у бік журналістки Marina Baranovskaya. Котра на думку цього видання, поставила президенту незручне питання. Натомість дві інші журналістки @Liza Kuzmenko та @Iryna Zemlyana напередодні 8 березня, подарували своїй #посексованій президентом на пресконференції колезі футболку з написом: «#Я_тобі_не_дорогенька!...

Вважаю це мегакреативно й дотепно. Ви повірили? А я збрехав. Бо насправді вважаю це повним ідіотизмом. Так само, як питання поставлене президенту на пресконференції, ні чим іншим, як популізмом та недолугістю. Це „дорогенькі“ не журналістика. Це дебілізм!
Хто бачив ту проповідь цієї пані журналИстки, той розуміє, більш огиднішого паплюження #інституту_журналістики годі придумати.

Йдемо далі.
#Фамільярність. #Сексизм. #Лесбійство. #Фемінізм. #Шовінізм. #Дебілізм. Я недаремно виділив ці слова. Так само, як і стаття на Детекторі появилася напередодні „#мєждународного_праздніка“ недаремно. Отже ці дівчата забажали прославитись, шляхом пропаганди #антисексизму на їх думку. Які там у них плани і політичні амбіції, покаже час. Але скажу, на мою думку, їх бажання прославитись, є нічим іншим, як проявом фемінізму. Насправді це поганий піар. Бо в такому випадку виступаючи проти сексизму, дівчата мали б публічно відмовитись від свята #проституток та #лесбіянок 8 березня. Адже воно в своєму роді, якраз і є ярким вираженням сексизму. Бо в іншому випадку їх піар змішається з глибокою формою #дебілізму. Та не матиме нічого спільного з адекватністю.

Рекомендую прочитати, тут правда на прикладі освіти, але історію подібного я виклав ще 19-ть днів тому: https://site.ua/roman.revedzhuk/11884/
Тепер виходить і #я_сексист бо також назвав „дорогенька“. Ой, що ж тепер буде?!

P.S.
Важливо. Раз така тонка грань. То свої імена та прізвища у соціальній мережі треба писати українською, а то російською якось неприкрашає. Попахує #українофобством. А #Детектор_медіа стрімко падає до рівня жовтих рекламщиків, так і до #гебельс та #кисельовщини не далеко.
5aaa31dd5d158.jpg