Петро Олексійович завтра програє парламентські вибори. І це очевидно. Соціологія не бреше. Там працюють справжні професіонали своєї справи. Біля 50% голосів отримає партія Зеленського. Не потрібно обманювати себе. Мажоритарників вони наберуть теж вдосталь. Про що це може говорити? Як мінімум про те, що не скоро ми побачимо імпічмент президента про який мріють політики з БПП (ЄвроСол). Зате буде розправа. Розправа над Петром Олексійовичем, який посмів кинути виклик Привату і публічно атакувати його. Справа звичайно варта поваги та хвали. Якби не один момент у цій складній ситуації. Атакувати все, але лишити у власності 1+1. Що чесно ? Це яким потрібно бути «великим менеджером», щоб не розуміти, який вплив має цей шароварний канал на мізки людей. Ну не дарма ж вони на новий рік, показували реліктові обличчя партії регіонів, як з помпою вітали так би мовити з «новым годом». Це був ляпас українському народу, дивись, проросійські сили живуть в Україні. Не дарма марченко танцювала на поркеті з кимось там в якомусь шоу. Це був ще один ляпас — п'ята колона, вона ще тут, справедливості нема — шепче голос пропагандистів. І цей голос сто разів правий, коли потім переводить всю винну цієї великої справедливості на п'ятого президента. Нема повноважень ? Маячня. Нема доказів? Не вірю! — каже українське суспільство

І в жодному разі не потрібно говорити про якусь там свободу слова, демократію і т.д. Олексійович мав навести порядок. Він цього не зробив. Мав створити хороше громадське телебачення, але натомість давав дотації Косюку. Створив ціле міністерство інформації, яке не зрозуміло чим займається, окрім створення бот-мереж і атак на людей із ліберальної, демократичної лінії. Багато чого було не зроблено, щоб змінити докорінно систему. І тепер ця система нападає на Олексійовича. Падати боляче.


Не потрібно його шкодувати. Потрібно покидати його, як це зробили всі його товариші. Потрібно відкинути його в смітник історії. Бо нова партія на чолі зі старим патроном буде слабкою. І вони його покинуть, як це зробив Гройсман та Клімкін. Краще пошкодуймо себе. Завтра ми оберемо до парламенту людей, які ні то входять в групу приват, ні то 95 квартал, очолювані співаками, гумористами, сценаристами. Це зовсім не смішно. Так, можливо чудо, але одночасно можлива і трагедія. Велика трагедія, яку наша країна не заслуговує. І в цій трагедії винен п'ятий, який вів просто бездарну інформаційну політику в інформаційному просторі знищуючи своїх опонентів з Громадської позиції, Руху нових сил, Самопомопомочі, Свободи, які завтра швидше за все не потраплять до парламенту.