Ноократія — сукупність політичних процесів, керованих науковою думкою.

Ноократична революція керується науковою думкою, починаючи з керування створенням її плану, завершуючи підбиттям її підсумків.

Керований науковою думкою політичний процес має передбачати впровадження визначеного державного устрою, а не абстрактне «проведемо чесні вибори й народ вирішить, який устрій матиме держава».

За наслідки реалізації проекту ноократичної революції автори відповідатимуть перед виконавцями власним життям.


Які гарантії виконавцям? Лише одна — автори залишаються у них заручниками.

А які гарантії авторам? Правильність розробки проекту й залучення до його виконання правильно визначених виконавців.

Факти, логіка, математика — ознаки наукової думки за В. І. Вернадським.

Без однієї з цих складових революція стає самогубством для тих, хто бере у ній участь як розробник чи виконавець.

Звичайно, ніхто не застрахований від нещасного випадку на виробництві. Ну, помилився розробник ненавмисно — що, вбивати його?

Ні, давайте не вбивати. Давайте краще загибнуть виконавці — вони ж не такі геніальні, як розробник, правда?

Насправді зараз Україна стихійно сповзає до революції, спрямованої проти кримінально-бюрократичної олігархії, маючи замість національного проекту лише сценарії приєднання до тих чи інших геополітичних гравців.

За такого розвитку подій стихійна революція приведе Україну до зовнішньої диктатури. Й вкрай малоймовірно, що вона не буде олігархічною.

Ноократична революція також диктатури не виключатиме, але у будь-якому випадку правильний проект не матиме альтернативи ані для розробників, ані для виконавців.


Точно так само, як немає альтернативи для українців — бути революції чи не бути. За стихійного перебігу її взагалі ніщо не передвіщує. Вона завжди трапляється раптом, й виявляється що до неї ніхто не готувався, бо не очікував що вона станеться.

18 серпня 1991 року ніхто не міг уявити собі, що через тиждень Україна проголосить свою незалежність.

17 лютого 2014 року ніхто не уявляв собі, що Янукович через тиждень виступатиме з Ростова-на-Доні.

Єдине що було тоді й залишається тепер — це сотні тисяч українців, які свідомо прагнуть зміни державного устрою України, але не готуються стати владою. Не працюють з фактами, не набувають управлінських навичок.

Я б сказав — марять змінами.

Як діагноз такому маренню, повторюсь — перспектива зовнішньої диктатури для України з варіантами демократичних декорацій для обслуговування інтересів світової олігархії.

Й при цьому ми маємо ситуацію, коли ніхто ще ніколи не робив революцію, результати якої збігались би з запроектованими — а нам це необхідно зробити першими, аби банально вижити.

Ноократична революція апріорі передбачає недемократичний державний устрій, при якому рівень дієздатності громадянина буде залежати від його здатності керуватись науковою думкою.

Причому, відкидаючи філософсько-гуманістичні забобони, у сучасному світі ступінь реальної дієздатності людини справді залежить виключно від ступеню керованості її поведінки науковою думкою — фактами, логікою, математикою.

А хто стане владою, віддаватиме накази дієздатним громадянам?

Той, хто зможе керувати українцями краще, ніж зовнішні, більш фінансово спроможні конкуренти.

Альтернатив не буде. Хтось повинен переконати українців у необхідності самим створювати свою високотехнологічну економіку, а не продавати землю китайцям за смартфони.

Створити зрозумілі для кожного гарантії особистого успіху у разі виконання ним управлінських команд.

Хто змінить національну свідомість українців, використовуючи науково апробовані засоби психокорекції спочатку для тих, кому діяти першим, а потім — для кожного, кому буде можна.

Вирішити багатовікові психологічні проблеми українців — зраду та скиглення.

Відмовитись від догматичних та ірраціональних мотивів.

Уникнути повторення історії, коли революція пожирала своїх дітей задовго до її фінального акту, а українці втрачали віру у свою державу та самих себе.

У підсумку справжній науковець скаже:

«Для виконавця гарантією правильності проекту має стати розуміння можливості його впровадження за відсутності інших альтернатив.»

«Для автора гарантія — правильність логіки, розрахунків, точність й достатність фактичного матеріалу при розробці.»

Колектив розробників проекту Української Ноократичної революції утвориться не «за оголошенням».
Його керівник зробить кожному співавтору пропозицію, від якої той не зможе відмовитись.

Хто с
тане керівником авторського колективу?
Той, хто знає, як його створити, той зможе ним й керувати.