Невже нікого досi не дивує, чому звільнили попереднього Генерального Прокурора України Р. Рябошапку, якого Президент В.Зеленський, в розмові з Президентом Д.Трампом, назвав «Своєю людиною на 100%»? Чи забули вже? Що, 1+1 не нагадує?

А, адже звільнений пан Руслан відкритим текстом сказав, що його змушували «садити Пороха». А в країну повернувся такий персонаж, як А.Портнов (який чомусь втiк пiсля Майдана) і одразу пiсля свого повернення, що спiвпало з приходом пана Зеленського до влади, став автором 90% позовів проти Пороха. Невже і це нікого не дивує? А нiхто не цiкавився його бiографiей, зв'язками, бізнесом? Ніхто не замислювався, чому і що це означає?

До речі, позовiв з передвиборними зеленими тезами, типу «Бізнес на крові», «Зрадив Батьківщину», «Кинув на смерть», «Розікрали всю країну» — взагалі немає! Повторюю, навіть позовів таких немає! Там зовсiм iншi теми. Але ж пан Зеленський переміг на виборах саме під цими гаслами! Цієї різниці теж ніхто не помітив?

Зелений виборець, підніми голову від телевізора та смартфона, задумайся. Якщо повернеться російсьий порядок денний (я не тiльки о «Сватах» та контент на Медведчук ТБ), тодi думати тебе ніхто не попросить! Навпаки, скажуть, що ти все добре знаєш, бо допустив реванш!

А те, що пані I.Венедіктову затвердили на свою посаду з обов'язковою вимогою «посадити Пороха»? Але так як у неї почалися «тёрки» з Президентом В.Зеленським, вона пішла Ва-Банк! Хто ж хоче залишитися без пркурорського крісла і без мандата одночасно? Маючи такий дах на Банковiй.

Вас також не дивують справи заведені на таких затятих патріотів та ветеранiв, як Тетяна Чорновіл (вона ще й чоловіка втратила в АТО), Маруся Звіробій, Софія Федина, Андрій Парубій, Сергій Поярков, Сергiй Стерненко, учасники процесу Павла Шеремета, де наш президент не погребував пропіаритися, а далi все затихло. Я не стверджую, що і патріоти можуть порушувати закон, я лише про те, що все якось односторонньо! Переслідується тільки патріотична частина нашого суспільства. А до численних російських агентiв, або підозрюваним в цьому, чомусь немає питань. Спiвпадiння? Не думаю.

Вас як і раніше це не турбує? Членам фан-клубу ОПЗЖ можна не відповідати! Моє запитання — не малоросам, а українцям!

5ee9bddbe3e9c.jpg