Барановірусна істерика не стихає ні на секунду. Режим істеріння – 24/7/366/XXI. Будь-яке повідомлення з відкритим обговоренням супроводжується вереском: «караул, не хочуть носити намордники», «вже мільйони інфікованих товпляться в лікарнях», «мивсєумрьом!», «негайно все закрити і всіх в карцер», а також «дайошь кіслород». Звідкіля ростуть роги неважко встановити, судячи зі стилю спілкування, патологічного бажання начепити на всіх намордники та яскраво вираженого кацапського прононсу абсолютної більшості бараноістериків. Місцеві баранопослідовники міркують простіше: якщо не має грошей в бюджеті на медицину, то треба встигнути хоча б штрафи здерти з пересічних ім'ям санітарного Ляшка.

Статистичні барановірусні маніпулятори самі виставляють себе на посьміховисько. Так медіанний вік упокоївшихся з барановірусом в розвинутих країнах (за виключенням США) складає 82–84 роки. Середній же вік таких мерців знаходиться близько 82 років. Дуже дивно, що віковий розподіл по барановірусним смертям, який навіть теоретично не може бути нормальним (гаусовим), раптом має характеристики гаусового. А якщо врахувати, що середня тривалість життя в цих країнах теж 82–84 роки, то ми маємо справу зі звичайним (негаусовим), хоча і грандіозним наєбаловом. США випадають з цього діапазону, але в них медіанний барановірусний вік 78 років і середня тривалість життя теж близько 78,5 років. Дивина.

***

Спробуйте знайти в барановірусній клоаці хоч якісь позитивні новини. Не байки про великокацапську квакцину чи цілющі антивірусні властивості намордників. Досить було з'явитися в новинах хоч найменшим натякам навіть на незначну ефективність простих препаратів на початкових стадіях інфікування, як налітала орда з вереском «ви всьо врьотє!». На початку цей гвалт приписували ремдесівірщикам: мовляв ті хочуть пропхати свій відносно дорогий препарат замість взагалі копійчаних, але як тільки-но це лІкарство пішло в продаж, зразу ж бараноістерики під егідою наВОЗ почали доводити, що воно така ж сама хуйня.

А найнахабніші замахнулися взагалі на святе – на барановірусну квакцину. Причому мова не те, шо якась там чергова хуйловська квакцина – звичайнісіньке фуфло, що постачає клієнтів для ритуальних агентств. Удар іде під корінь – виявляється барановірусного імунітету просто не існує. Доведено в Новосибірську! Учьоній дядько «лікар», переходивши на ногах після альпійських подорожей з барановірусом, поставив екскремент та зумисно заразився повторно. Потрапив у рідну лікарню, де й чуть ласти не склеїв у коридорі. Але вчасно встиг пред'явивити пенсійну ксиву терористичного учрєждєнія «Вєктор» і бил спасьон. НаВОЗні вакцинатори точно повісяться після таких доказатєльств.

***

Якщо і є якась епідемія, то це епідемія барановірусного безумства. Учьоніє «всерйоз» стурбовані психічними розладами барановірусників, що призводять до масових потрясінь. Канєшно винуватець один – барановірус, а зовсім не багатомісячний цілодобовий істеричний пиздьож усіх ЗМІ та владних структур, що ми «обязатєльно всє умрьом». І не дибільні карантинні заходи урядів, які по факту лише наплодили десятки мільйонів безробітних по кожному з континентів. Врешті решт, навіть пінгвіни незадоволені – в цьому році до них не приїхав з пастирським візитом переляканий Гундяєв. На ізоляції сидить.

Дії перехворівших яврупейських «лідерів», які ще весною самі загнали себе в пастку ідіотизму, підтверджують висновки учьоніх – болєзнь точно псіхічєская. Є надія, що на найближчих виборах виженуть під сраку всіх макаронів з джонсонами та їхніх східнояврупейських підбрехачів. (Дуда чудом втримався, то вирішив за допомогою свого конституційного суду добити себе абортами.) Одній бабці Меркель уже все по барабану – дранг нах панзіон. А от її партєйні колеги дуже стурбовані, що доведеться виставляти зади з теплих крісел на мороз. Ба, навіть душка Трамп пролітає, хоча сам він проти бараноістеризму та навіть явив своєму народу чудо миттєвого зцілення.

***

Сучасні медичні адміністратори позиціонують свою сферу діяльності як надання медичних послуг. У «золотого мільярду» вони високотехнологічні і якісні – на решті світу успішно виконується лише резекція гаманця. Однак метою будь-якої сфери послуг є отримання максимального прибутку, а тому сучасна медицина працює як і найближчий гастроном – з коліс. В гастроном товару не завезли чи покупців набігло – вже давка і пиздець, як в Расчлєнінградє в фєвралє 17-го. Тепер теж саме бачимо в лікарнях – давка і пиздець. Хоча в медицині він починається з зовсім малих чисел в порівнянні з гастрономом. Так звана нестача лікарняних місць викликана простим показником «оборот койкі». Не знаю, який він там у степановського укрмініздрава, а по московським реанімаціям ще в 2017 році рапортували «Средняя длительность пребывания на койке в реанимации сегодня составляет 2,1 дня». Тобто максимум на третю-четверту добу ізвольтє освободіть мєсто. Хоч тушкой, хоч чучелом. А барановірусний клієнт і через 15 діб не хоче вилазити. Чому? Бо на тій койці лежить переважно клюшкарня (що нетипово для реанімацій), обліплена десятком хронічних хвороб, які ніхто не збирається лікувати (що дуже типово для реанімацій). Отож для оказанія услуг нужно кого-то висєлять.

Одне добре – перед українською медициною усі рівні. Особливо мери. Збулось нарешті пророцтво «нє будєт ні меров, ні перов, ні серов, ні хєровЪ» (с)

***

Си Цзиньпин призвал при Путине прекратить «стигматизацию коронавируса». Шо? Не может быть!

***

ЗЫ. До речі, клюшкарня — це не обов'язково 100-річна рухлядь. На країнах колишнього СеРеСеРе вік дряхління знижений на 10-15 років відносно яврупейського. Тобто пересічний маленький громадянин віком близько 50 років і зовні, і в середині виглядає як пересічний яврупеєць в 65.