Сьогодні в кожному бараноістеричному тексті можна знайти апеляцію на прімєр китайця: ви можете собі уявити, щоб в Китаї?! Ось як добре Китай справився з болячкою! Публікують уханьські відосики, де сотні китайців гарцюють вже без масок і підсвічують собі пики телефонами, святкуючи блискучу перемогу камуністичної партєї. Влада ж китайця іноді сповіщає про декількох інфікованих на десятки мільйонів тестів. Повний локдаун інфікованих областей, повна ізоляція інфікованих на будь-якій стадії хвороби та десятки мільйонів тестів за тиждень – ось складові перемоги китайця, які на вимогу бараноістериків необхідно тотально впроваджувати по всьому світі. Справді? І китайця-ініціатори великої перемоги отримали достойну нагороду?

Угу. Отримали. Барановірус швендяв собі по світу з початку осені, а то й раніше. Нікого це не турбувало, аж доки з якогось дива місцева уханська влада оголосила про повну ізоляцію одного з найважливіших китайських транспортних вузлів (хабів, як нині називати по-модньому). В момент локдауну 23-го січня в 11-мільонному місті було аж 400 інфікованих. Прєдсєдатєль Сі отримав таку контузію від цього нестандартно самоуправного кроку, що дня три тільки пузирі пускав. Весь місяць лютий пішов на відновлення вертикалі влади. В тих районах, де локдаун було підхоплено, з'явилися ввічливі зеленокитайські Айболити, пояснюючи партєйним поцієнтам чиї там життя справді мають значення. Статистичні барановірусні дані одномоментно були заблоковані з кінця лютого. І країна різко почала здоровіти на очах. Вже 11-го березня в Ухані закрили всі нашвидкуруч зведені 16 холєрних бараків із гівна та палок, в яких повинні були «лікуватися» хрєн знає скілько десятків тисяч мільйонів китайця. Лікувати виявилось нікого.

За незбагненного збігу обставин керівники (хоча зараз вже й не керівники) всіх небагатьох локдаунутих китайських районів належать до одного партєйного угрупування. Яке ще пару років тому готувалося брати владу після закінчення терміну прєдсєдатєля Сі. І яке Сі послав нахєрЪ, вирішивши сидіть прєдсєдатєлєм вічно. Уханське керівництво вигнали під сраку першими. Далі хвиля покотилася так, що за сім місяців до листопада 2020 були заарештовані 9 віце-губернаторів (із 33 можливих). Звичайно ж арештували за хабарі, а не за те, що керівники-невдахи плювали на патрет Сі. Перед недавнім пленумом цЫкА керівники поліції китайця каялися в своїх гріхах, та клялися в вірності партєйной лінії товариша Сі. Всього ж під партєйний каток потрапило вже 2000 китайця різних рангів і чистку планують проводити аж до березня 2021.

Ліс рублять – цурки летять. Великому шанувальнику барановірусного укробізнесу мосцьпану Джеку Ма партія врізала по зубам, раптово перекривши Алібабі вихід на материкові біржі. Не будеш бовтатися між ногами у прєдсєдатєля Сі. Іди, дорогенький, в американську політику втручайся.

Що ж до барановірусу, то зараз лишень спроба без санкції прокукурікати про інфікованих, закінчилася для китайських медичних пєтушков звільненням з роботи. Причому підсрачник вони отримали за звинуваченням у поганій дезінфекції томографа. Ті, хто бачив фоточки барановірусного холодильника з уханського вірусного інституту, зацінять надзвичайно суворі вимоги до китайської санітарії. І це ще звільненим пощастило. Бо ж партія сказала, що вірус переможений. Точка. Aut vincere, aut mori.

Який безцінний досвід!