Почну з життєвої байки. Іду оце я, нікуди не поспішаючи, та плювками збиваю повітряно-крапельний барановірус на льоту. Раптом у вухо лізе бабський фальцет: «Мі нічєво нє упєваєм. Работаєм на віборах бєз пєрєдішкі. Нєкогда домой зайті». Чого вони там не встигають: пиздіти чи пиздити? Проте факт на рило – не встигають. Та й куди тій шелупоні встигати за грандами великого об'єбеніса.

Квакцина і квакцинатори, що хутко вистрибнули з якоїсь помийниці на стіл найвеличнішого, викликали не абиякий ажіотаж. По мусью Фаворову, який, прикриваючись авторитетом CDC та наВОЗ, весь цей рік бакланив за барановірус на кацапських каналах, врізали зразу з двох стволів. Навіть відомий вакцинофіл не втримався, побачивши як його улюблені квакцини обезчещує невідомий. Треба сказати, що мусью Фаворов не такий вже й невідомий. Він учень самого Онищенки! (Пам'ятаєте був такий хуйловський санітарний холуй? Забули? Даремно, те лайно ще влетить пересічним в копієчку.) До 2011 року мусью пачками строчив медичні статейки за різні інфекції та квакцинацію, а потім раптово замовк. Як він сам розповідає, носило його десь по закордонах третього світу. Ключова цитата з самобіографії: «То есть в каких-то приличных странах я нигде никому был не нужен.».

Бовтання в закордонній ополонці привело мусью в «Международный институт вакцин» в Сеулі. Забавна контора, за яку навіть на задвірках Вікі не існує статті на англійській мові. От на великокацапській, німецькій, французькій, та навіть на румунській – є, а на англійській – ніц, "404 not found". Мабуть англомовні добре знають за цю квакцинаторську контору і не бажають її спонсорувати. Тут підвернувся барановірусний китайця та справи знову не пішли вгору. Незважаючи на бєшєний піар, у Хуйла вициганити бабки не вдалося. Ну там же основний принцип — все в сім'ю. Прийшлось клянчити жалкіє копєйкі у найвеличнішого. Бог в помічЪ!

Тим часом на барановірусно-квакцинаторських фронтах успєх за успєхом. Гамалєйська квакцина (та що від путлєровскої сімейки) в дєйствіє: квакцинувавшись, врізав дуба ялтинський мерін. Від барановіруса. На підході госдумний депутант. Але гамалєйні гінцбурги зразу ж заявили, що депутантам колють плацебо, так що то «в районє епідємія», а з квакциною все добре.

Далі ще смішніше. «В Южной Корее после вакцинации от гриппа скончались 28 человек». Звичайно, всякий вакцинофіл вам скаже, що, по-перше, це брехня, по-друге, цього не могло бути, а, по-третє, єто такая мєлочь на общєм фонє нєбивалих успєхов! Ну не доходить людям з першого італійського разу, що гріпперна квакцина з барановірусом сотруднічают. Особливо це стосується клюшкарні, яка й так обвішана болячками як новорічна ялинка голками.

наВОЗники з глибоким смутком сповіщають, що викинули гроші на вітер, досліджуючи ефективність барановірусних ліків. Ніхєра не допомагають. Тілько квакцина спасьот мірЪ! Проте квакцинуватися в період масового розповсюдження барановіруса – це взагалі повна дурня. У більшості випадків від моменту інфікування до появи симптомів проходить два тижні, а то й більше. І без квакцинування симптоми можуть взагалі не з'явитися, а з квакцинуванням у цей період підзароблять тільки рвачі та ритуальники. Тести на досимптомному етапі дають надійний результат хіба що в 30 відсотках випадків і то не факт. Але рвачів – особливо головних – це не цікавить. Штрикайте всім! Novit enim Dominus qui sunt eius. Головне план по квакцинуванню і гроші. Гроші, гроші і ще раз гроші. Ось основний принцип безкоштовного лікування. Яке, до речі, навіть за гроші лікує зовсім не те, що потрібно.

Upd. Зовсім забув. Таки не мруть яврупейці:

5f92d90bef418.png

Upd. 2.: Їй-богу, але це вже кіно. «Ученые выяснили, что у переболевших коронавирусом заметно ухудшаются когнитивные способности.» Кажу-ж, барановірус.