Статистика розповсюдження барановірусу по державам з найбільшою кількістю виконаних тестів (виконано більше 300 тисяч тестів в державі) і заявлена від імені держави середня смертність від барановірусу (https://www.realclearpolitics.com/coronavirus/) на 10-04:

США – 19,7% (смертність 3,56%)

Німеччина – 9% (2,2%)

Росія – 1,1% (0,79%)

Італія – 16,8% (12,73%)

Арабські Емірати – 0,5% (0,47%)

Південна Корея – 2,1% (1,99%)

Канада – 5,6% (2,45%)

Іспанія – 43,2% (10,08%)

Франція – 35,2% (10,37%)

Австралія – 1,9% (0,86%)

Великобританія – 21,8% (12,26%)

Швеція – 16,7% (8,68%)

Швеция – приведена как возмутительница спокойствия, похерившая всемирную барановирусную панику. В итоге, опираясь на статистику стран без домашнего ареста населения, можно предположить, что барановирус захватывает от 15 до 20% населения. Французы с испанцами явно пользуются сверхточными китайскими тестами, легко уделывая ими даже жуликоватых ломбардийцев. Немцы в дополнение специально пересчитали бессимптомных в целом городишке и подтверждают те же 15% общей инфицированности барановирусом (https://www.dailymail.co.uk/news/article-8206831/Europe-close-herd-immunity-coronavirus-ALREADY.html).

Треба ще сказати, що ломбардійці продовжують суперечити самі собі. На 09-04 вони відрапортували про втрату 100-го лікаря, що як і раніше становить менше 0,79% (вже від 12681 інфікованого медичного працівника). Дивлячись на розміщену вище табличку із загальною італійською смертністю 12,73%, отримуємо дилему: або одна з двох смертностей бреше, або ломбардійці не вважають за людей молодший медичний персонал і ліплять їх до брацької купи. Однак, якби в Італії за 1,5 місяці насправді померло близько 1000 медичних працівників, то всі лікарні були б уже порожні – лікарі просто повтікали б звідти.

Как до того в панике сдрыснули к концу марта почти все восточно-яврупейские сиделки, бросив итальянскую клюшкарню без ухода. И тут оказалось, что жоппы мыть своим клюшкарям итальяно само не хотело (хотя шо им исчо делать на карантино?). Более того, стакан воды подать – и то проблемой стало. То есть наследнику ромулов выдать соточку барышне по уходу – єті да, а смотреть за клюшкарней – єті нєт. В результате больнички были быстро забиты обезвоженной клюшкарней, нуждающейся в особом уходе. Недолго мучилась старушка.

К лету грандиозное барановирусное наебалово рухнет – слишком много денег будет выброшено на ветер. ВОЗ будет дружно послана нахер или к китайця, что станет одно и тоже. Через пару лет, а то и раньше, на свет вылезет разжегшее панику мудачье, аналогичное тому, что топило за британский брекзит или за Трампа. Вылезут похвастаться как они вернули контроль и сделали чего-то там снова великой. А если вдруг случится реальная эпидемия с реальной смертностью в десятки процентов – поверить в нее будет некому. Дурных нэма – вси на карантыни.

На основі очевидно ідіотських даних #зенашоп'ємонтські барани бубнять за карантину до літа, а то й до осені. Бо бачите ж намордники по 25 гривень тільки-но почали шити, такі прибутки почалися – то ж пацаки будуть в них стирчати на роботі все літо. Щоб дихалось легше.

Ця карантина вже знищила в квітні бюджет – #зеп'ємонтці для порятунку оперативно видоїли останній резерв – типу прибуток нацбанки. Далі – усьо, #73% будуть отримувати зарплату намордниками.

По мощам и елей, #зебарани.