Всі знають, що коли країни вели тихі війни за вакцини/швл/кисневі системи для своїх країн, НАШІ ділили майбутні відкати на цьому, змовлялися в групки, які на цих потоках будуть сидіти, імітували діяльність та тупо балаболили.

Ми втратили час!

Замість того, щоб вкинути гроші в свою країну і проспонсувати розробку і виробництво вакцини в себе; а також повернути вбиту супрун-порошенко санепідемслужбу, і зупинивши вбивство медицини, відкатити геноциду реформу супрун-порошенко; замість того, щоб забезпечити киснем, апаратами швл, і продумати розгортання додаткових, обладнаних цим ліжок на базах існуючих лікарень, чи мобільних... Так от, НІЧОГО!

Ми, через рік після початку пандемії!, стикнулися з тим, що шалені гроші заплачені через прокладки, за невідповідної до якості і реальної вартості вакцини, відстойні вакцини, скажемо прямо, але і ці вакцини НЕ ЗАВЕЗЕНІ.

Тобто шалені гроші освоєні, вакцин немає.

Жодний не звільнений, не посаджений! Жодний!

І нам видають нагора час від часу, як перемогу, якусь нову пусту муть.

Вибачте, але це життя людей, виживання нації... Яке просто злито!

Ця влада, як і попередні, усім урядом повинна бути посаджена.

Не просто звільнена, і замінена.

Ні, повинна бути посаджена!

Я не трогала супутні теми, які наша влада злила, як то — наявності захисту за нормальною ціною, всі ж купували маски за ціною боїнга, коли на початку пандемії були продані наші запаси, і взагалі десь дівся весь запас, який був в країні на випадок пандемії та війни...; нема що говорити за реальну організацію безпеки населення; за забезпечення грошовою допомогою, коли нас всією країною засадили надовго дома і залякували та штрафували за вихід, а самі в цей час наприймали дичь, як приклад, землю...; наша влада злила контроль руху хворих і зараження ними здорових, так, це проблема виживання — їм теж треба діагностуватися, купувати ліки, продукти, тому виходу в них не було, а держава кинула усіх напризволяще, це так; не будемо трогати тему організації тестування, без якого не можна було отримати лікування, та наслідки .... ще багато чого, що не зробили, що призвело до розповсюдження захворівших та масової гибелі людей, які не змогли діагностуватися та отримати медичну допомогу через знищену медицину реформою порошенко-супрун, через порушення конституційних прав на надання мед допомоги, не змогли дозволити купити собі ліки, бо це мега дорого, не мали доступу до лікарні, і їм не хватило блату, щоб їх поклали туди, і дали кисень та лікували, і.д.

Наша влада повинна бути посаджена.

Попередня працювала на боці агресора, не визнала війну, здала країну, оформила наш програш в мінських, затягуючи час війни, бо наживалася на війні, обкрадала і знищувала країну під лозунгом, ви всі агенти Кремля, і не шатайте човен, бо Путін нападе...

Ця влада продовжила діло попередників і усугубила.

Наживання на пандемії і провертання вбивчих для країни оборуток, використовуючи локдауни, це дніще.

Але всі вони на волі, на посадах, і задоволені своєю роботою, бо в країні де немає відповідальності і посадок можна усе.

Хоч геноцид, хоч зраду, хоч мародерство, хоч красти вагонами...

Безкарність породила монстрів.

І доки наша країна не повернеться в правове поле, не почнуться садити за злочини, ми будемо мати таке життя.

Лозунги, розмови, штампи... Це пусте.

Дії, повинні бути дії!

Ол.Ка.