Чи знаходимося ми під зовнішнім керуванням?

Багато хто впевнені, що так. Я читаю багато статей, думок, постів, де люди винять у всіх бідах Сороса, кажуть, що ми були під Росією, наразі під США…

Але я маю свою думку, і вам її розкажу.

Я згодна, що раніше ми були в ореолі російського впливу. Ми навіть мали таку ж структуру в керуванні, яка більше нагадувала мафію, чим державний апарат. Але були певні рамки. За них не заходили.

Коли янукович перейшов межі, йому прилетіло. І він вилетів…

Але люди, якими скористалися, щоб отримати владу, віддали її не в руки правильних людей.

Вони віддали її в руки людей без моралі, без совісті, без норм, без стоп сигналів. Мерзотників!

І почалося.

Можна сказати, що в російському ореолі нас грабували потрошки, а тут роздягнули за мить, і почали органи продавати…

Правління порошенко запам'яталося продажністю, грабунком, ницістю, зрадами, знищенням вся і всього.

Говорити, що ми попали під вплив США не дуже можна, тому що порошенко просто все продавав, і посади, і потоки, і ресурси. Йому було все одно, кому, і що. Стратегічне не стратегічне, важливе для суверенності, чи не важливе, основоположне для країни, чи ні… а все одно. Для порошенко нажива, його воля, його зверхність над усіма, його победюнство, його типу-величність, що він всіх опустив і надурив, заволодів, привласнив, нажився, і т.д, так от це для нього понад усе.

І як цим не скористатися?

І почали користуватися.

І на посади розсаджувалися за гроші, за зв'язки, за прохання, за знайомства, за близість до тіла….

Давали заробити потрібним людям і людям з системи.

Руйнували, нищили, проводили геноцид, втрачали суверенність, землі, руйнували репутацію, майбутнє, шанси, розшатували та нищили людяність, позбавляли нас можливості на наше нормальне життя…

А чому ж ні?

З країною, де повністю знищений закон, яка стала постачальником для інших, донором, навіть на шкоду собі, з такою країною не рахуються.

Її віддають команди, від неї багато потребують, не даючи нічого.

Але точно не беруть під контроль, не показують свою приналежність до цього, не входять в рівноправні стосунки, не мараються зв'язками, бо не відмиєшься, не йдуть назустріч, не пов'язуються з нею.

На початку правління порошенко, коли нам ще вірили, але уже побачили його суть, на весь світ США заявило, що як можна допомагати Україні, якщо вся допомога розкрадається організованим злочинним групуванням узурпувавшим владу, і всі дії цієї влади направлені на грабунок країни, а не на благополуччя України….Всі бачать, які великі гроші виводяться з країни, і не розуміють, а навіщо їм давати, якщо в них є стільки красти. І головне, що було тоді сказано — українське групування є в тісних стосунках з Росією, і заробляє на так і не визнаній війні.

Тому казати, що ми знаходимося під управлінням США неможна, так як марати тяжко зароблену репутацію ніхто з іноземців не хотів.

Керувати Україною вони не бралися і не будуть.

А от заробляти на неї, це благоє діло.

І ділки, як і наші, з накраденими тут капіталами, так і іноземні, без репутаційні, чи гарно сховані, і зариті під багатьма пластами особистості, так от вони не чураються заробляти в Україні, тому що тут не працює закон, розгул мафії, ні за що не карають, дають красти, відмивати, і відбілювати, а потім виводити гроші.

Де б ще, люди могли законно відбілити незаконні доходи?

В інших, цивілізованих країнах, з цим строго. Дуже строго. Там все рахується, і там є закон, при найменьшої плямі на репутації, навіть при натяку, людина втрачає усе. І там садять. Там садять за злочини. На відміну від України.

Тому я вважаю, що всім стає зрозуміло, що ми не знаходимося під зовнішнім керуванням, але наші мафіозі допустили сюди навалу аферистів, як своїх, так і іноземних для їх сумісних злочинних дій, які приносять їм вигоду. Їм. Не нам.

Але я розумію, що нашим вигідно вдавати, що ми під зовнішнім керуванням, щоб не робити нічого на благо країни, не наводити лад, не повертати країну в ореол закону, не робити країну могутньою, не перекривати ігри та наживання на країні, не заважати шаленому відтоку грошей, і т.д.

Наша репутація в світі зруйнована.

Але воно того варто для людей, які тут нажилися, відмили кошти, та відбілили нечесно нажите.

От недавно пройшла інфа в англійській пресі, що Луценко нахапав тут, і розпихав по іноземним банкам 375 млн доларів.

Ви уявіть, що кожна наша гнида накрала стільки ж, чи й не більше…

порошенко, напевне, має просто шалені мільярди, тому те що він кинув на відкуп, і прикриття для нього то не гроші, а копійчини, які він кинув тим, хто його кришує з іноземців. І це спрацювало, судячи з того, що його ніяк не посадять. Судячи з усього гарантії непосадки в нього залізні. Як цікаво, до речі, що ненависть до порошенко набагато більша, ніж до януковича. В порівнянні з ним, той був просто шалуном.

Але повернемося до змін, які так і не відбулися.

Ви подивіться на жахливий рівень нашого життя. Ви подивіться настільки дорога наша країна для життя. І не тільки для нас. Вона дорога навіть для європейців. В нас вартість всього в 1,5-2 рази вища, а зарплата в 100 разів нижча, чим, як приклад, в Нідерландах. ( я просто маю звідти інфу, і тому порівняла саме з цією країною)

І задайте собі чесно питання — а чи бідна наша країна, чи просто розкрадена? І чому ми ніяк не можемо зупинити цих злодіїв і їх вакханалію, і навалу аферистів різних ґатунків, які творять, що хочуть, нищать тут все, руйнують, розкрадають,а потім діваються, і ніякої відповідальності…? І чи будуть вже нарешті повертати вкрадене і карати злочинців?

Вигідно розказувати, що ми під зовнішнім керуванням, і вони бідоложки нічого не можуть зробити.

Чомусь можуть тільки йти на вимоги, і брати кредити, та робити невигідні ні для нас, ні для країни дії…

Але незалежні країни, які мають свої інтереси, і ратують за підняття своєї економіки, і працюють на свою країну, та прагнуть підвищити благоустрій своїх громадян, так от вони так не працюють. А ми хочему бути саме такою країною.

Не можна брати кредити, а тут все продавати за безцінь, і виводити гроші, та давати свою країну, щоб на неї наживалися, та відмивали кошти.

Вибачте, але досить.

Я вимагаю припинити цей цирк.

Якщо ви ні на що не здатні, то найміть кризис менеджерів, які здатні, які дадуть результат через місяць, які будуть мати реальний детальний стратегічний розумний план, і виконувати його.

Ми згодні чекати, місяць, два, пів-року, але результати, як в відомого всім Петра, які якоби повинні були бути видні через десятиліття, це наразі не спрацює, ми не поведемося, тому що у всіх нормальних вони через пів-року уже видні.

Ми викинули Петра разом, але нам, як і при Петрі вішають локшину і крадуть наш час.

Ми не під керуванням. Ми за слабкого недієздатного наживаючогося на нас керуванні. Коли до нас, як до не підконтрольної, не маючої закона, та відповідальності за злочини території, запустили нахабних аферюг одноднівок, які тягнуть, нищать, крадуть, і не роблять. Нічого не роблять.

І ми не це вибирали.

Знаєте, після маніпуляцій, брехні, затягування часу, ігор, відволікання уваги, безкінечних шоу, тупих новин, жахливих вчинків попередника, якось не розраховували, що наступник поведе себе так само, і буде красти наш час.

Мені соромно за свою країну.

Я голосувала в другому турі за Зеленського, голосувала тому, що вибір між порошенко і Зеленським був очевидним, і я вимагаю, щоб вибраний президент, який отримав більшість, я вимагаю, щоб він діяв. На благо країні, і на благо українців.

Це мій голос.

Я його віддала не за те, що є наразі. Я втомилася чекати і не мати результат.

Олеся Калінська