ПРОСТО ЦИФРИ -

Заробітчане в тому році перерахували 14 млрд.$ в Україну, але офіційні органи не можуть озвучити точну цифру, а скільки ж людей таки виїхало. Якоби не відображається це ніде і не фіксується. Взагалі перепис населення який повинен був бути, не проводився. Не вигідно нам озвучувати інфу, скільки ж в реальності людей проживає в Україні наразі. Невже нас так нажахають цифри? Думаю, що так.

Але повернемося до суті -

14 млрд доларів в 2018 році заробітчане перерахували в Україну.

Озвучуються цифри виїхавших в районі від 3 до 10 мільйонів людей. Судячи по сумі переказу в Україну за рік, я б сказала 15 — 20 мільйонів людей.

Тобто, економічний геноцид вимів з країни колосальну кількість людей. Коли пенсія і реальна зарплата на рівні комуналки, то це зрозуміло. Людей поставили за межею людського існування, шанси на зміни на краще вичерпалися, люди живуть всього один раз, і втрачати роки, чекаючи поки країна почне працювати на благо людей, а не банди, то... якось чекаємо, чекаємо, а все не можемо дочекатися. Не нажеруться все… Не змінні, не звільняємі, не відповідальні ні за що, і владу віддавати не хочуть все ніяк... Фальсифікували вибори, та не на фальсифікували. І навіть при рейтингу в 0, програш визнавати не мають….

Але не будемо насолоджуватися уявними успіхами нинішньої влади. Просто подумаєм, що далі, якщо, не дай Бог, ця влада зможе нафальсифікувати собі узурпацію влади далі.

А буде просто — з країни знову виїде дуже багато людей, тобто це буде уже не хвиля виїзду, а цунамі.

Тобто українців таки остаточно виживуть з рідної країни на чужину.

І з ким лишаться ці порохоботи, хто на них буде працювати, що вони ще розпродадуть і виведуть за кордон, бо вони тільки виводять, а що буде коли заробітчане вивезуть сім'ї і перестануть заводити гроші в Україну, і т.д., тобто чи проживе Україна без українців?

І чи ми можемо жити далі при такому бєспрідєлі?

Навіть наразі порівняння наших цін\тарифів\поборів і європейських, заставляє нас пишатися — в нас ціни\тарифи\побори вище.

Але ця цифра повинна завжди розглядатися порівнянно з цифрою зарплати....

Тут мене завжди цікавило — а як люди взагалі виживають при такої суцільної невідповідності ціни до зарплати, тобто розходів до доходів...

І десятиліттями живуть, же.

Як?

Ще додам, що стабільність, наявність прав і дотримання законів, тобто правове суспільство, це нормально і гідно для людини. Людина взагалі повинна жити гідно.

Цього немає в Україні.

В нас повинна була бути збудована європейська Україна, але так і не змогла бути... І ті, хто вкрав наші роки, наше гідне життя, зубами вцепилися за владу і вже перейшли любі межі в своєї ницості, і готові на все лиш би і далі розкрадати нашу країну і вбивати націю. Але чи думають вони що буде, коли вони це набудуть?

Наразі стоїть питання подальшого виживання українців на власної землі.

Тому досить брехні, злочинів, знищення країни. Досить.

Прощавай, Порошенко.

Йди геть!

Олеся Калінська.