Досягнення президента Порошенко за його президентства –

Можна продовжувати ще багато. Та й взагалі, кожен може доповнити цей список на дуже багато пунктів.

Для усіх уже зрозуміло, що мафія готова знищити Україну, тільки б її не заважали красти, і не осудили за злочини.. Хоча, хто ж її осудить в країні де не працюють закони, і всі правочинні структури належать мафії і нею ж керуються…

Мафія безжальна, та виборами не усувається, що ми могли вже спостерігати багато разів. І люди не змогли її знести, що ми також бачили неодноразово.

Нам треба точно стороння допомога. Десант правоохоронців, та суддів. Де такий є? Допоможу відвоювати країну від мафії, та наведу лад. Під ключ.

А не найомні спеціалісти, які освоюються, і уподобляються нашим, чи звільняються, тому що не виживають в агресивному середовищі.

Ні, нам потрібна реальна допомога. Без неї ми не справимося, тому що наша мафія, як рак, вразила і заразила усе, і знищує нашу країну, як заражений раком організм.

Як можна збавитися від злочинців, якщо вони самі пишуть закони, виробляють злочинні схеми, просочуються усюди, керують усім, та не дають їх звільняти, садити, і змінювати суть системи управління та існування цієї системи? До того ж вони самі себе звільняють від покарання і забирають статті за які їх не притягують, але могли ж... Який страшний абсурд. Агонія.

Який вихід з цієї ситуації бачите ви?

Слава Україні. Ці слова ще звучать, але чим далі тим тихіше. Набагато менше людей лишилося, які промовляють це.

Смерть ворогам! Ми добре знаємо, хто наші вороги. Але як їх подолати?

Слава нації!

Олеся Калінська.