Україна не є країною, де нормальна економіка, тому що все керується в штучному режимі.

В нас весь час зростають ціни\побори\тарифи, обезцінюється національна валюта, та знижується якість того, що ми отримуємо за шалену вартість.

В нас робоча праця практично нічого не вартує!

Я не говорю про нав'язаний нам лицемірний маніпуляційний обман про середньо статистичну, де один крадій і тисяча простих громадян в середньому живуть не погано, при тому, що крадій розкошує, а люди жевріють…)

Я говорю про реальність, де людям праця не оплачується на достойному рівні, і є недостатньою, щоб оплатити навіть базові потреби.

Ну де в світі одна зарплата\пенсія = комуналка за місяць? Це просто знущання. Це є геноцид!

А от купувати нас змушують за великі кошти, тому що все, що нам продають вартує так, що ніхто не може зрозуміти ЧОМУ ТАКІ ВИСОКІ ЦІНИ ПРИ ТАКІЙ НИЗЬКІЙ ОПЛАТІ ПРАЦІ?

Конкуренція низька, вам всім відомо, як у нас працює все, тому це призводить, що нам поставляють низьку якість за шалені гроші.

У всьому світі дуже важливим для управлінців є саме створення для суспільства справедливого співвідношення – оплати праці до існуючих цін\тарифів\поборів. Ніхто з управлінців не затримався б на посаді, якби влаштував таке, як наші нам … А вони нам це влаштовують ДЕСЯТИЛІТТЯМИ! Наразі в них взагалі криза глузду. Як гарно кажуть в простонародьї – зашквар.

В нас жахлива несправедливість в цьому співвідношенні.

Ми уподоблені в суспільстві рабам, які все винні самопроголошеним господарям, та винні, і ніяк відробити не можуть… а МИ Ж ВІЛЬНІ!

Нам створили нелюдські умови існування, так як оплата праці, не відповідає штучно створеним в країні цінам\тарифам\поборам.

Не можна піднімати ціни безперервно!

І потрібно враховувати, що оплата праці повинна відповідати заявленим цінам, поборам, тарифам, і при підйомі оних, теж повинна йти в вверх в прямому співвідношенні до цін. В нас ціни галопують і піднімаються постійно, а от зарплата стає чим далі, тим більше не можливою для виживання. Відрив між ними жахливий.

Не можна не враховувати зв'язок — Оплата праці до цін\тарифів\поборів — вони повинні відповідати один одному.

Я наголошую на тому, що наша влада, весь час проводить геноцидну, здирницьку політику обирання населення, позбавлення усіх накопичень, доходів, можливостей для існування.

Наша влада ціленаправлено довела нашу націю до зубожіння.

Саме вони знецінювали нашу валюту, саме вони весь час граються з курсами, саме вони обікрали нас банкротячи банки, саме вони проводять політику постійного здороження усього, і зменшення наших доходів, та весь час залазять в нашу кишеню забираючи наші заощадження, саме вони виводять гроші за кордон, знищуючи нашу економіку, і розвиваючи чужу, саме вони незаконно заволоділи виробництвами і знищили їх, саме через них бюджет, який раніше в основній частині наповнювався податками з виробництв, наразі вимушені наповнювати ми з вами, саме вони набрали боргів під країну, саме вони, так би м'яко кажучи — «освоїли» всі кредити та благодійну допомогу, саме вони створили в суспільстві дику соціальну несправедливість і зробили усе, щоб в Україні не працювали закони, і чим далі, тим більше наша країна занепадала, саме вони сидять на потоках, і схемах, і саме вони не дають економіці розвиватися самої, і штучно підганяють усе для своєї найбільшої вигоди при нульових вкладеннях, і т.д.

Нас повністю відсторонили від можливості впливати на дії, політику, і рішення, які проводить наша влада. Нас відсторонили від змоги законно звільняти дєятелів, які проводять геноцид населення, та й взагалі є явними злочинцями. Нас позбавили можливості протидіяти грабіжникам в законі.

Ми не маємо волі в нашій країні.

А це ж наша Україна. Це наша земля.

Ми живемо в мега багатій перспективній країні. Але ми не бачимо цього, тому що все осідає в руках злодіїв, які захопили нашу країну, і яких наша країна не цікавить в перспективі, тому все, що накрали, вони спішать вивести з країни...

Нас же виживають, нас знищують, нас позбавляють сьогодення і майбутнього.

Ті, хто перетворив нашу націю на рабів, на недостойних жити достойно, знущаються над нами. Вони остаточно знахабніли і здуріли від безкарності.

Нав'язана нам жахливим совком довготерпимість, поблажливість до несправедливості, до беззаконня, не вміння стояти за свої права, невміння боротися за достойне життя, приводить до того, що ми живемо в такої Україні, Україні несправедливої, перетвореною купкою непотрібу в країну третього світу….

А ми могли б жити достойно!

Могли б чи будемо?

Вибір нації за нами, чи не так, українці?

Слава Нації та смерть ворогам!

Олеся Калінська