У холодному листопаді 2004 із Закарпаття привезли та встановили хрест – як знак пам'яті та вшанування жертв Голодомору та політичних репресій в Україні. Цей хрест був освячений Павлом ІІ і поставлений на висоті біля Жовтневого палацу як оберіг, котрий не дав, аби пролилася невинна кров людей, що мерзли на Майдані. І кров дійсно не пролилась.

Цей Хрест захистив українців під час Помаранчевої революції так само, як дзвони Золотоверхого пробудили Київ та Україну 9 років потому.

Ви скажете, до чого тут ведмедики?

17 серпня 2012 року напівоголена kurva спиляла цей пам'ятний знак, мотивуючи це боротьбою з РПЦ та підтримкою Pussy Riot. Знак, освячений Ватіканом, та встановлений завдяки УГКЦ, що для того ж Гундяєва як кістка поперек горла.

Особам з FEMEN плювати на всіх нас. Вони будуть паплюжити все, що нам дорого: жіночу красу, уквітчану вінками, що є символом цнотливості, хрести, як біль та пам'ять за мільйонами замордованих українців. Вони будуть нищити наші ідеали, крок за кроком доти, доки не отримають добряче по зубах.

А знаєте, що мені сьогодні нагадує знищення інсталяцій ROSHEN? Тренування, що проводить з малолітніми дітьми ІДІЛ, тренуючи їх відрізати голови плюшевим ведмедикам.IDIL.

P.S. 5 років тому активістка FEMEN замість заслуженого вироку та тюремного ув'язнення отримала притулок у толерантній Франції. Маю надію, що з того часу Європа стала більш розважливою. Досить з них Павленського.