Хотів спочатку написати «вибачте, якшо когось зачепило», але МОЖЕ НАРЕШТІ КОГОСЬ ЗАЧЕПИТЬ ЯК СЛІД.

Отже.

З чого складається ядро електорату Зеленського?

Ядро електорату Зеленського — болото «какая разніца» плюс поміркована вата. Це вирішальна АРИФМЕТИЧНА більшість виборців України, яка була і є пасивною, неоднорідною, сегментованою, і з якою можна (!!!) і треба (!!!) працювати (з розумом).

От він з ними і працює. Звісно, шо на власну користь.

Територія цього «єлєкторату» — спільне пасовище овець ОПЗЖ та інших «напівригів».

Саме там його головна битва за утримання результату. Не патріотичний табір, як би це комусь не здавалося, його головний ворог. За шо, за шо, але точно НЕ за голоси патріотичного табору билися Кварталівські проєкти 6 років війни.

Патріотичний табір сам і цілком добровільно погодився на роль важіля у грі політтехнологів Слуги Народу. Як погодився? А тупо на емоціях розвели, та й керівництво чомусь вирішило погратися в те, правила чого до кінця не захотіло зрозуміти через пихатість, зарозумілість та завщену самооцінку.

Показне протистояння Зеленського і Слуги Народу з патріотичним табором, регулярні підпали патріотичної фортеці, що замкнулася в глуху депресивну оборону, — лише ЧЕРГОВЕ шоу для бидла. Під близьке йому попурі від Потапа та Квартал 95.

Це «Вечєрній Квартал», в якому не вмикають сміх, а пробивають на ПОТРІБНУ, ретельно розраховану емоцію.

Хочете відбити у Зеленського і Слуги Народу голоси? Ну хоча б ПОЧНІТЬ бомбардувати бидло установками про те, що він їх дурить, і ніякий він не супротивник Порошенка. Якщо правильно, уважно і технічно це робити — третина відпаде вже на майбутніх місцевих виборах, і це мінімум.

Зеленський звертається до більшості, а Порошенко — до патріотичної меншості: отже як думаєте, який результат хто отримає?

Ще неприємніший факт: ІНШОГО ЄЛЄКТОРАТУ В УКРАЇНІ НЕМА.

Питання: що робиться для якщо не відтягування виборця від Зеленського на користь інших проєктів, то просто для ДЕМОТИВАЦІЇ, щоб не пішов на вибори? Чи це, ой лишенько, негідний патріотів спосіб політичної боротьби?

Чи досі хтось впевнений, що боротьба за виборця ведеться на стерильних Національних теледебатах про високі матерії з нейтральним ведучим-медіатором напередодні голосування?

Вибачте. Як би так пом'якше... Правила ж давно змінилися!

Стадіон? Пам'ятаєте?

Так ось сьогодні ситуація вже така, що навіть коли ви погодитесь на оголошений популістами срач і вийдете на стадіон, то не дивуйтеся, що в зазначений в афішах час вас всією вашою юрбою на арені просто замкнуть ззовні, а встановлені телекамери Кварталу будуть демонструвати регочучому бидлу під сємки та пиво ваше палаюче благородним гнівом і образою обличчя. Крупним планом.

Якщо правила гри змінилися, і змінили їх не ви, і ви в меншості, то або ви починаєте шукати спосіб обернути їх на власну користь, або програєте.

Ящо не маєте клепки змусити супротивника діяти за вашими правилами.

Нагадаю, що політтехнологи Зеленського просто перекинули шахівницю і посміялися з усієї української політики, поставивши біля керма держави агресивного невігласа і популіста. Вони змінили правила і тепер ПОВНІСТЮ контролюють шоу, в якому ви з диригента перетворилися на лише частину масовки та опудало для залякування.

Бо контролювати шоу перед тим не захотіли саме ви, хоча мали всі можливості.

І так, можна скільки завгодно дути губи та стояти в позі ображеного,

якщо все ще НЕ ЦІКАВИТЬ ПЕРЕМОГА.