Молоді ініціативні започатковують новий проект

Скадовськ, невелике приморське місто яке за часи активної розбудови країни залишилось без промислових об'єктів, без підприємств переробної галузі і скоро залишиться без молоді. Тому молодих, активних, ініціативних людей у Скадовську знають майже всі, а якщо і не знають особисто то їхні справи знають точно.

Член Скадовської громадської організації «Молоді ініціативні»(,https://www.facebook.com/iniciatuvni/ Артем Костюченко розказав наступне:

Які проекти започаткували «Молоді ініціативні» у Скадовську.5c76c53d0c59e.jpg

- З 2011 року громадська організація Молоді Ініціативні проводить різні заходи для залучення молоді до життя міста.

- Також за нашої ініціативи було організовано роботу «Молодіжної ради міста Скадовська» при Скадовській міській раді. Молодіжна рада була живим, активним організмом співпраці міськради з громадою міста. Нажаль «Молодіжної ради міста Скадовська» наразі перестала працювати. Ми вважаємо, що основною причиною є небажання нового керівництва міськвиконкому займатися молодіжної політикою та спільно працювати над соціальними проектами для скадовчан.

5c76c58761d5c.jpg

Над чим зараз працюють «Молоді ініціативні» у Скадовську.

Час не стоїть на місці. У молоді є ідеї, плани, і є бажання втілювати їх у життя. З'явився досвід спікування з подібними організаціями України та Британії і стало зрозуміло яким має бути наступний крок «Молодих ініціативних».

У Скадовську вирішила створити «Молодіжний центр Скадовська. Артем Костюченко каже:

5c76c5c81795a.jpg

- Мета «Молодіжного центру Скадовська» створити вільний майданчик для обговорення ідей, створення проектів та втілення в життя соціальних молодіжних ініціатив. Тут можна буде проводити навчання, зустрічі, презентації, обговорення проектів. Громадянська освіта, мистецтво, неформальне навчання — тим всим має намір займатися «Молодіжний центр Скадовська».

5c76c6f8eb225.jpg

- «Молодіжний центр Скадовська» це об'єднання молоді та активних громадян навколо реалізації спільних проектів для спільноти, тому ми в першу чергу звернулись за підтримкою та допомогою до Скадовської міської ради і для вирішення питання з приміщенням. Але на жаль, на наші запити не було ніякої реакції, жодної відповіді, ні письмової, ні усної. Просто повне ігнорування.

«Молоді ініціативні», за традицією, звернулись до скадовчан і отримали підтримку.

- Приміщення майбутнього Молодіжного Центру надав приватний підприємець ФОП Кононеко за адресою вул. Сергіївська 8.

5c76c675351a6.png

Ми ведемо активну роботу по ремонту приміщення. Грошей потрібно багато. Але мета об'єднати молодь міста шкільного і позашкільного віку для реалізації проектів розвитку і популяризації міста, вже на стадії чітких покрокових дій. До цього процесу доєдналися партнерські громадські організації міста які проводять інформаційні компанії та тренінги для широкого залучення усіх сторін громади, влади, бізнесу. Але влада і досі мовчить. То ж ми не чекаємо коли наше місто перестане бути цікавим усій молоді яка закінчила школу — ми діємо і шукаємо партнерів.

5c76c75945d56.jpg

5c76c72acafa1.jpg

5c76c743e0e91.jpg

5c76c69cb2eee.jpg

- Зараз «Молоді ініціативні» потребують на допомогу і звертаються з проханням до всіх небайдужих.

Необхідні матеріали та обладнання відповідно до кошторису та об'єму робіт.
Також потрібні волонтери для ремонту приміщення.
І звичайно гроші:
4149 4393 2002 7539 Карта ПриватБанку,на ім'я Демиденко Елизавета
Також Лайки та Репости

Обов'язково потрібно вирішити проблему з каналізацією та опалюванням приміщення,

- Сподіваємось дуже скоро запросити всіх на відкриття нового Молодіжного Центру у Скадовську.

Дякуємо тим хто долучається і допомогає.

Телефон для спілкування що до співпраці та допомоги : (066) 2017729