Сьогодні на центральній площі Скадовська, зібрались люди які не байдужі до пам'яті тих страшних днів, коли свободу і волю нашого народу намагались вирвати з серця, з душі України криваво, нахабно, жорстоко. Коли піднявся народ, коли крик народної душі линув набатом над Києвом, коли в небо пішли перші Герої Небесної Сотні.

5c6bfd8833c62.jpg

Зібрались люди за покликом душі, без команд і бюджетних вінків у час своєї обідньої перерви. Згадували, дивились в очі один одному, відчували. Представники різних партій не рекламували свої кандидатів, то вже щось таки значить.

5c6bfb6f2000f.jpg

Відверто говорили про те що нас, на таких мітингах стає все меньше, молоді майже немає, про втрачений час і несправджені надії, про минуле і майбутнє.

Говорили щиро, тепло, так по-людські, що аж до сліз.

5c6bfba015b61.jpg

Запалили свічку пам'яті за загиблими за свободу України, за її волю і незламність. За тих хто загинув за Україну на Майдані п'ять років тому. Хто віддав життя за свободу України на війні з російським агресором. Хто свободу, волю і майбутнє України оцінив дорожче ніж власне життя.

Пам'ятайте, згадуйте, цініть Україну і ми поборемо!

5c6bfd54b27f1.jpg

P.S.

Інформація з сайту Скадовської міської ради: 20 лютого 2019 року об 11.00 год. на центральній міській площі відбудуться заходи з вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.