Чоловік дуже кохає свою жінку. Вони довго вже разом, нехай і не рідко сваряться. Але ж яка пара не сварилася?! Він завжди займається своїми основними справами: рекет, торгівля, найм. Вона не цікавилася, чим він займається, оскільки вистачало багато своїх внутрішніх справ. Одного разу чоловік, навіть, подарував своїй коханій власний півострів, де вона могла б відпочивати та отримувати задоволення. Вони були щасливі!

З часом, жінка почала помічати засмучені обличча інших людей. Вона не розуміла, що коїться. Запитувала скривджених, але вони їй не відповідали, бо не довіряли.

Одного разу жінка зустріла жінку, яка розповіла про те, чому люди засмучені та ображені. Вона повідомила, що один чоловік дуже погано вчиняє з людьми, відбираючи у них майже останнє, що ті мають. Якщо хтось проти, чоловік вбиває його! І ця людина — чоловік жінки! Жінка мовчки повернулась і пішла. Їй тяжко було уявити, що її чоловік такий жорстокий. А з іншого боку, вона мало що знає про його справи.

Однак, вона вирішила поговорити з чоловіком і дізнатися правду! На що той їй відповів: «Не лізь у мої справи!». — Але ж я твоя жінка і хочу радитися з тобою, давати поради. Чоловік похитав головою і хотів вже покинути кімнату, коли почув від коханої наступне: «Ти погано вчиняєшь з людьми, я йду від тебе!». Чоловік, не озираючись, пішов, подумки говорячи самому собі слова: «Сама приповзеш!».

Йшов час. Минали дні і ночі. Вони не разом.

Прийшов чоловік до жінки. Вона дуже йому зраділа. Подумала, що він змінився, хоче бути добрим до людей, усіх людей. Хоче бути з нею! Але він промовив: «Я забираю свій півострів.». — Але ж він мій, ти мені його подарував, забув? — Ні. Але я подарував його жінці, яка була раніше іншою.- сказав чоловік. — Тебе влаштовувало, що я не лізла у твої справи, а як дізналася, що ти коїш, так одразу змінилася? Ну добре, де-кому теж не заважало б змінитися! — відповіла жінка. Чоловік мовчки пішов.

Саме тоді жінка зрозуміла, що вчинила правильно. Адже, якщо її коханий вчинив таке з нею, близькою йому людиною, то страшно уявити як страждають інші люди.