В Києві та інших українських містах продовжується повзучий парад сепаратистів та російських пропагандистів. Останнім часом вони особливо активізувалися.

Подивіться самі.

Спочатку до Києва приїжджає «боротися з нацизмом» один з розпалювачів війни на Донбасі луганський сепаратист Андрій Недовєс. Цей персонаж був по суті одним з фундаторів терористичної ЛНР.

5daf0965db866.png

Можете самі прочитати і оцінити високий інтелектуальний рівень.

5daf097299bfe.png

Найцікавіше те, що людина, яка прямо причетна до сепаратизму і фінансування тероризму, має можливість вільно та безперешкодно пересуватися територією України. При цьому, ці пересування не помічають компетентні органи. Виникає питання скільки таких недовєсів зможуть так само приїхати до Києва та влаштувати тут веселощі на подобі 2014 року.

Далі більше. До Києва їде російський пропагандист Корчєвніков, який роками на російському ТБ розповідає про український фашизм, хунту та утиски російської мови в Україні.

Невелику нарізку ідіотських цитат цього пропагандиста можна подивитися тут:

Як і деяку інформацію про інших персонажів з цього тексту. Тут і фрагменти виступів Недовєса ще до початку війни на Донбасі і ще багато цікавого.

5daf0a006d2c2.png

На скріні можете прочитати, що дехто чекає на реакцію СБУ. Реакція була феєрична. «Всіх не відслідкуєш». І ще питання до прикордонників. Цей персонаж з 2014 року перебуває в списку нев'їзних в Україну як раз через свою антиукраїнську діяльність.

Проте, його пропускають, він тут бере участь в публічних заходах і їде собі геть. Цікаво, як так вийшло, що він так легко вислизнув з лап «хунти»? Особливо враховуючи плач кремлівських каналів про те, що нинішній президент нічим не відрізняється від попереднього.

Відверто знущальні коментарі силовиків виглядають не просто як некомпетентність, як такий собі цілком реальний саботаж.

Одеса теж відзначилася. Викладач ківаловського ВНЗ Анатолій Крачик розповідав студентам на лекціях, що Україна – то проект польських масонів. Як виявилося, це той ще шизофренік, який розповідає публічно про рептилоїдів, «криптоісторію» і т.д. Ще й змушував студентів реферати писати на основі своїх хворих фантазій.

5daf0a464e843.jpg

Благо після сюжету «плюсів» він лишився без роботи, але, враховуючи пропаганду сепаратизму та поширення ворожої пропаганди, цього замало.

Він як мінімум не повинен тепер мати можливості знайти будь яку роботу окрім як двірника.

Позиція влади тут теж здивувала. В Міносвіти не побачили нічого особливого в тому, що працівник галузі пропагує сепаратизм в Одесі.

Я вже мовчу про Єлєну Бєрєжну — луганську сепаратистку, яка вільно роками промишляє в Києві. Більше того, вона безперешкодно відвідує російські канали та активно закликає Путіна з танками в Україну. Крім того, намагається замість мешканців Києві вирішувати як тут мають називатися вулиці та проспекти, ходить по київських судах з позовами, а останнім часом на стільки знахабніла, що почала на суди приводити «тітушок» (теж є на відео вище). В минулому році до неї навідувалися з обшуками, але на тому все закінчилося. Взагалі це особливо неадекватний вид сепаратистів, який відзначається максимальною ненавистю до всього українського та неймовірною агресією.

***

Звісно зараз мова йде про особливо феєричних персонажів і є люди набагато більш небезпечні, ніж вони. Проте, не може не турбувати абсолютно незрозуміла поведінка українських правоохоронних орагнів, які крізь пальці дивляться на те, як до Києва зачастило різного роду антиукраїнське сміття, яке свого часу вже розпалило в Україні пожежу.

Тут виникає питання: це некомпетентність чи свідомий саботаж? І куди нас приведе цей повзучний парад сепаратистів та російських пропагандистів в ситуації такої бездіяльності?