Як повідомляють ЗМІ, під Києвом сталася чергова п'яна ДТП із суддею. Дмитро Усатов, суддя Києво-Святошинського суду, спричинив аварію, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння.

Як бачимо, це біосміття нічому не вчиться і вважає, що йому можна все. Це не черговий ексцес. Це спосіб життя, мислення, поведінки.

Тому всі ці пусті балачки, всі ці реорганізації із районних судів у окружні, всі ці «конкурси», коли ВККСУ все рівно призначає суддями непотріб, який має гріти тюремні нари – це маячня, на яку не слід витрачати час.

Тим більше, викликають огиду коментарі провладних коментаторів, що, мовляв, все це пов'язано із правилами дорожнього руху. Наче б то, якби зміни, які щойно вступили в дію, були прийняті раніше... і тому подібне. А потім вони говорять, що українці на це все заслужили, авжеж. Їхніми устами говорятьвбивці Ірини Ноздровської, убивці Ігоря Індило, всілякі толстошеєві та отакі от усатови.

Справжня реформа системи правосуддя, в тому числі, судів мала бути однією з перших. Натомість, маємо консервацію системи та обмеження для українців доступу до правосуддя. Це буде мати наслідки так чи інакше. Хтось колись говорив, що Врадіївка буде по всій Україні. Так от, вона буде. Й не допоможуть їм гроші з хабарів, високі паркани і дозволи на зброю для «обраних». І нехай тоді нарікають на себе.